AnonymBruker Skrevet 23. desember 2012 #41 Skrevet 23. desember 2012 Kålrabistappe skal være UTEN gulrot. Det heter da kålrabistappe, ikke rotgrønnsakstappe! Dessuten mister kålrabistappen smak når man blander potet og/eller gulrot i den. Anonym poster: 4efe41c1ef27854b542f95f8dcd2fbc6 Hellstrøm er enig: Og om du lurer på tilbehøret? Kålrabistappe, selvsagt. Denne skal inneholde kålrabi, kålrabi, og kålbrabi, og kjøres så i en foodprosessor og smakes til med salt og pepper. Kilde: http://www.tv2.no/underholdning/gkn/hellstroem-slik-faar-du-det-beste-pinnekjoettet-3065743.html Anonym poster: 4efe41c1ef27854b542f95f8dcd2fbc6
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2012 #42 Skrevet 23. desember 2012 Hellstrøm er enig: Og om du lurer på tilbehøret? Kålrabistappe, selvsagt. Denne skal inneholde kålrabi, kålrabi, og kålbrabi, og kjøres så i en foodprosessor og smakes til med salt og pepper. Kilde: http://www.tv2.no/un...et-3065743.html Anonym poster: 4efe41c1ef27854b542f95f8dcd2fbc6 Men jeg er uenig med Hellstrøm. Må være lov det og. Kålrabistappe med poteter er mye mer familievennlig på grunn av den milde smaken. Og jeg liker ikke konsistensen til de glattkjørte stappene. Anonym poster: c79f32b2d1ce63a1e7e2f239a0d7e4d2 1
Thomasine Skrevet 23. desember 2012 #43 Skrevet 23. desember 2012 (endret) Morsomt å lese alle bastante meninger her inne...det SKAL være slik og i alle fall SLIK!!! VÅRT pinnekjøtt er alltid 2/3 del vanlig pinnekjøtt og en tredel røkt. De siste minuttene står pinnekjøttet og "svir" seg litt i ovnen...nam...Vi lager en nydelig saus med base fra krafta etter pinnekjøttet. Ikke for tynn - ikke for tykk. Kålrabbistappa inneholder litt potet og litt gulrot - og ikke most for mye... Så vidt jeg vet er det ingen regel/lov for hva og hvordan den skal tilberedes...smaken er som baken og i lang tid har den blitt servert på ulike måter i Norges land!! Lighten up, folkens!! God julaften i morgen og koooooos dere!! Endret 23. desember 2012 av Thomasine 2
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2012 #44 Skrevet 23. desember 2012 TS her. Da var pinnekjøttmiddagen fortært, og jeg tenkte å gi en liten tilbakemelding: Måltidet ble meget bra! Det endte med at jeg lagde en slags sjysaus med noe ribbesaus jeg hadde fra før (fy, ja, ok, men den er så god). Men jeg informerte mine gjester om at pinnekjøtt skal egentlig ikke spise med saus, og jammen var det bare jeg som spiste sausen også (må ha litt på pottitta). Også lagde jeg kålrabistappe fra bunnen av, var jo ikke vanskelig i det hele tatt! Fulgte tipsene her, men tok med bittelitt potet og gulrøt, ble kjempegodt! Så tusen takk for gode tips alle sammen! Anonym poster: 09e8645db4ab853dc66fc06d74da6dcd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå