Gå til innhold

Hvilke grønnsaker i wok?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vil begynne å lage meg wok litt oftere, men har blitt til at jeg bare har brukt rødløk, paprika og brokkoli. Ønsker å bruke litt andre grønnsaker også, da jeg får i meg altfor lite av dette. Tips til de sunneste grønnsakene som også passer utmerket i wok? :)

Anonym poster: d7e69a7bb7443a5f699433f215bfbd9c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan jo bruke hva som helst. For eksempel:

Cherrytomater

Minimais

Erter

Vårløk/purreløk

Gulrot

Hodekål, kinakål, spinat

Vannkastanjer

Blomkål

Aubergine

Artisjokk

Squash

Bønner

Sukkererter

Ananas

Bønnespirer

I tillegg til marinade/woksaus, soyasaus, limejuice, kokosmelk, peanøtter, risnudler/eggnudler, protein (fisk, kjøtt). - Ikke alt dette på en gang selvsagt.

  • Liker 1
Skrevet

Jeg bruker absolutt alle mulige grønnsaker.

- paprika

- sopp

- squash

- rødløk, vanlig løk, sjalottløk, purre

- aubergin

- fennikel

- gulrot

- brokkoli

- rødbete

- bønnespirer

- asparges

- spinat

- rosenkål

- kålrabi

- vannkastanjer

- brekkbønner, kidneybønner, kikerter

- pastinakk

- reddik

- sukkererter

- selleri

- brokkoli

- eple

- banan (ha i mot slutten, ellers blir den litt uggen)

- nøtter

Absolutt alt går i wok, er min erfaring

Anonym poster: 7c427d07b360b602bd2abc2a91e8a04c

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...