Gjest Anonymous Skrevet 10. mars 2004 #1 Del Skrevet 10. mars 2004 leste et sted at ost helst bør fryses revet.... hvorfor? har nettopp puttet en hel ost i fryser'n... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 10. mars 2004 #2 Del Skrevet 10. mars 2004 Det er nok fordi at osten kan bli litt rar i konsistensen etter frysing og helst bør smeltes for å se normal ut. Hvis den er revet er det enkelt å stø den på en pizza f.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilly16 Skrevet 10. mars 2004 #3 Del Skrevet 10. mars 2004 leste et sted at ost helst bør fryses revet.... hvorfor? har nettopp puttet en hel ost i fryser'n... Det er ikke noe problem å fryse en hel ost, men du må huske å tine den i kjøleskapet ellers blir den "ødelagt". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imax Skrevet 10. mars 2004 #4 Del Skrevet 10. mars 2004 Har ofte revet ost i fryseren. Veldig kjekt å ha liggende til pizza osv + at det tiner veldig, veldig fort. En hel ost tiner jo mye saktere... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest the imp Skrevet 10. mars 2004 #5 Del Skrevet 10. mars 2004 En ost som har vært frosset hel er ofte vanskelig å rive etter at den er tint fordi den smuldrer seg opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Shira* Skrevet 10. mars 2004 #6 Del Skrevet 10. mars 2004 leste et sted at ost helst bør fryses revet.... hvorfor? har nettopp puttet en hel ost i fryser'n... Pleier ofte å fryse ost, men i litt små porsjoner for den kan bli litt tørr og frynsete(forstå det dem som vil ) dersom de blir liggende i kjøleskapet en stund etterpå. Deler også osten i to. Rasper den ene og fryser, enkelt å greit til pizza og gratinering Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. mars 2004 #7 Del Skrevet 10. mars 2004 Hvis du allerede har fryst en hel ost, og ønsker å rive den senere kan jeg anbefale at du bruker en foodprocessor med slike skiver som man bruker for å rive ost, grønnsaker o.l. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 11. mars 2004 #8 Del Skrevet 11. mars 2004 Vi frøs en enorm ost etter forrige harrytur til Svinesund. Den ble delt i fire og lagt i fryseren, og den var fin-fin etterpå. Kanskje den holdt seg så bra fordi den var litt myk i utgangspunktet, slik at den bare ble bedre når den ble litt tørrere? Det var en tysk gouda tror jeg, i gul plast. Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå