Gå til innhold

Hvordan skjære opp hjemmelaget "seigmenn"?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har laget "seigmenn" som jeg helte over i en ildfast form. Skulle prøve å skjære massen i firkanter men den er jo så utrolig seig at den bare satte seg fast i kniven. Så jeg lurer på om noen har tips til hvordan jeg kan kutte i biter på best mulig måte? :)

Anonym poster: 74231712d5eb3039d02d4bb62d30b68d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Litt matolje på saksa og klippe?

Jeg har laget f%&nskapet en gang, aldri mer, nettopp på grunn av det du spør om - hvordan kutter man opp den seige greia?

Tror også det er viktig å ikke ha for tykt lag.

:heks:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har god erfaring med å klippe. Avkjøle helt, klippe først i strimler, deretter i biter. Ja, det er klissete2, men det gjør at sukkeret fester seg godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da får jeg prøve å ta saksa fatt, takk for tips :)

Anonym poster: eb6b04866bdedc6258510d7ceffc910c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mine seigmenn veltes ut av formen og ned i et berg av sukker :fnise: (det er tross alt jul!) Når jeg har dekket med godt med sukker på begge sider, bruker jeg pizzahjulet og deler opp med. Trikset er å ha så mye sukker på at noe følger med når du skjærer nedi, så setter det seg ikke fast.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har pleid å trykke ut figurer med små figurformer (alla pepperkakeformer bare mye mindre). Det har fungert fint dersom jeg legger mye vekt på når jeg trykker dem ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvaaaaaaaaaaaaa, hjemmelaga seigmenn, og jeg ikke hr fått det med meg??? :O ELSKER seigmenn, få oppskrift????

Anonym poster: d075bc6507a9205fc54c1a6c7c2ccbf6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget med essens og konditorfarge? Da kan man jo like gjerne kjøpe!

Mine seigmenn er fullstendig uten kunstig tilsetning, det er derfor jeg liker dem så godt!

Saft og skall fra sitron og appelsin gjør samme nytten som essenser og konditorfarge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget med essens og konditorfarge? Da kan man jo like gjerne kjøpe!

Mine seigmenn er fullstendig uten kunstig tilsetning, det er derfor jeg liker dem så godt!

Saft og skall fra sitron og appelsin gjør samme nytten som essenser og konditorfarge.

Vil du dele oppskriften?

Anonym poster: eb6b04866bdedc6258510d7ceffc910c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...