AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #1 Del Skrevet 13. desember 2012 Har laget "seigmenn" som jeg helte over i en ildfast form. Skulle prøve å skjære massen i firkanter men den er jo så utrolig seig at den bare satte seg fast i kniven. Så jeg lurer på om noen har tips til hvordan jeg kan kutte i biter på best mulig måte? Anonym poster: 74231712d5eb3039d02d4bb62d30b68d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nimorna Skrevet 13. desember 2012 #2 Del Skrevet 13. desember 2012 kan du prøve å varme opp kniven litt, så den smelter seg gjennom geleen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 13. desember 2012 #3 Del Skrevet 13. desember 2012 Kanskje det kan hjelpe å kjøle dem ned først? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 13. desember 2012 #4 Del Skrevet 13. desember 2012 Litt matolje på saksa og klippe? Jeg har laget f%&nskapet en gang, aldri mer, nettopp på grunn av det du spør om - hvordan kutter man opp den seige greia? Tror også det er viktig å ikke ha for tykt lag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 13. desember 2012 #5 Del Skrevet 13. desember 2012 Jeg har god erfaring med å klippe. Avkjøle helt, klippe først i strimler, deretter i biter. Ja, det er klissete2, men det gjør at sukkeret fester seg godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #6 Del Skrevet 13. desember 2012 Da får jeg prøve å ta saksa fatt, takk for tips Anonym poster: eb6b04866bdedc6258510d7ceffc910c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marsipan Skrevet 13. desember 2012 #7 Del Skrevet 13. desember 2012 Mine seigmenn veltes ut av formen og ned i et berg av sukker (det er tross alt jul!) Når jeg har dekket med godt med sukker på begge sider, bruker jeg pizzahjulet og deler opp med. Trikset er å ha så mye sukker på at noe følger med når du skjærer nedi, så setter det seg ikke fast. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ike Skrevet 13. desember 2012 #8 Del Skrevet 13. desember 2012 Jeg har pleid å trykke ut figurer med små figurformer (alla pepperkakeformer bare mye mindre). Det har fungert fint dersom jeg legger mye vekt på når jeg trykker dem ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #9 Del Skrevet 13. desember 2012 Hvaaaaaaaaaaaaa, hjemmelaga seigmenn, og jeg ikke hr fått det med meg??? :O ELSKER seigmenn, få oppskrift???? Anonym poster: d075bc6507a9205fc54c1a6c7c2ccbf6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #10 Del Skrevet 13. desember 2012 Hvaaaaaaaaaaaaa, hjemmelaga seigmenn, og jeg ikke hr fått det med meg??? :O ELSKER seigmenn, få oppskrift???? Anonym poster: d075bc6507a9205fc54c1a6c7c2ccbf6 http://annesmatogvin.blogspot.no/2012/11/julens-beste-seigmenn.html Anonym poster: eb6b04866bdedc6258510d7ceffc910c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marsipan Skrevet 13. desember 2012 #11 Del Skrevet 13. desember 2012 Hjemmelaget med essens og konditorfarge? Da kan man jo like gjerne kjøpe! Mine seigmenn er fullstendig uten kunstig tilsetning, det er derfor jeg liker dem så godt! Saft og skall fra sitron og appelsin gjør samme nytten som essenser og konditorfarge. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #12 Del Skrevet 13. desember 2012 Hjemmelaget med essens og konditorfarge? Da kan man jo like gjerne kjøpe! Mine seigmenn er fullstendig uten kunstig tilsetning, det er derfor jeg liker dem så godt! Saft og skall fra sitron og appelsin gjør samme nytten som essenser og konditorfarge. Vil du dele oppskriften? Anonym poster: eb6b04866bdedc6258510d7ceffc910c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå