AnonymBruker Skrevet 12. desember 2012 #1 Skrevet 12. desember 2012 Jeg ser stadig i filmer og tv-serier at amerikanere lager noe som heter oatmeal raisin cookies. Jeg synes dette høres kjempegodt ut og har lyst til å prøve å lage det, så jeg lurte på om noen hadde en god norsk oppskrift på dette? Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2012 #2 Skrevet 16. desember 2012 Ingen? Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #3 Skrevet 17. desember 2012 Hvorfor må du ha en på norsk? Anonym poster: 69879408243d7e04dd2a927733f31293
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #4 Skrevet 17. desember 2012 Fordi jeg synes det er upraktisk med cups, oz osv. Jeg vet man kan oversette det, men det blir fort sånn "fire og et kvart gram" osv., så jeg vil gjerne ha en på norsk som jeg vet fungerer. Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #5 Skrevet 17. desember 2012 Fullstendig uproblematisk. Greier du å poste her greier du vel å google også. Anonym poster: 69879408243d7e04dd2a927733f31293 2
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #6 Skrevet 17. desember 2012 Fullstendig uproblematisk. Greier du å poste her greier du vel å google også. Anonym poster: 69879408243d7e04dd2a927733f31293 Takk for et nytteløst svar Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #8 Skrevet 17. desember 2012 Fullstendig uproblematisk. Greier du å poste her greier du vel å google også. Anonym poster: 69879408243d7e04dd2a927733f31293 Denne typen svar på matforumet irriterer fletta av meg. Man kan nemlig svare sånn på hvert eneste spørsmål her om oppskrifter, og så kan vi legge ned hele matforumet. Så, til alle dere som er så uerfarne og/eller håpløse i matlaging at dere ikke skjønner forskjellen mellom å få en utprøvd oppskrift av en som kan fortelle om sine erfaringer med den, og det å google fram en tilfeldig oppskrift på nettet: Slutt å svare her inne. Finn en boksesekk eller noe å få ut aggresjonen på i stedet. Anonym poster: 78fdbf4caafe8b2efd3ba3741559b212 5
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #9 Skrevet 17. desember 2012 Digger denne fra denne bloggen: http://millasmat.com/bakverk/marylandcookies-og-havrecookies/ Anonym poster: fdb97945f9d4295c1edb74b7dba1528b
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2012 #10 Skrevet 17. desember 2012 Tusen takk Brunhilde og de to siste AB.-ene! Nå skal det bakes! Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2012 #11 Skrevet 20. desember 2012 Jeg har et litt dumt spørsmål til. Når det står at jeg skal bruke "porridge oats", betyr det da vanlig havregryn? Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2012 #12 Skrevet 20. desember 2012 Jeg har et litt dumt spørsmål til. Når det står at jeg skal bruke "porridge oats", betyr det da vanlig havregryn? Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62 Ja, jeg vil tro det! Anonym poster: 2b900e193774a804e0d4b9a5b96e221e
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2012 #13 Skrevet 20. desember 2012 Takk! Anonym poster: 0257ab444a19ddfe68ed7a482b040d62
NullHull Skrevet 20. desember 2012 #14 Skrevet 20. desember 2012 Dersom du ikke allerede er igang med bakingen, kan jeg anbefale denne oppskriften
PanLi Skrevet 20. desember 2012 #15 Skrevet 20. desember 2012 (endret) Du kan også kjøpe en pakke Cafè Cookies (eller bare være litt gansta' og ta bilde av pakken med mobilen) Der står oppskrift på siden av disse hvis du vil bake dem selv! Jeg liker veldig godt de med tranebær og rosiner. Du kan bruke oppskriften og bare ha i rosiner hvis du ikke liker tranebærene Edit: Jeg fant den forresten på nett, her er oppskriften på "havre og bare-bær" Cafe Cookies: http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1959 Endret 20. desember 2012 av PanLi
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå