hermoine Skrevet 12. desember 2012 #1 Del Skrevet 12. desember 2012 Jeg er student, og ribba er jo ikke så dyr om dagen. Har da lyst til å kjøpe en ribbe jeg kan ha i fryseren en stund fremover. Men går det an å kutte opp hele ribba i mindre biter, også steke disse bitene en og en..? Jeg har kun stekt hele steker før, så jeg aner ikke hvordan man gjør det om man deler de opp. Har jo lyst på sprø svor også Evt steke hele ribba, også dele den i biter. Men holder svoren seg sprø om jeg fryser den? Også varmer den i mikro? Eller andre gode oppskrifter man kan bruke ribbe-kjøtt til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 12. desember 2012 #2 Del Skrevet 12. desember 2012 Du kan steke så stor bit som du vil, Evt steke hele og fryse ned i porsjoner. Steker du hele, så vil du ikke få sprø svor på det du har fryst ned, tint og varmet, men smaken er jo der for det. I og med at det tar lang tid å steke ribbe, så hadde vel jeg stekt hele, og fryst ned det jeg ikke trenger. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå