Måne Skrevet 9. mars 2004 #1 Skrevet 9. mars 2004 .....skal vi kjøpe inn? Er det noen som kan hjelpe til med det? Jeg har lett gjennom tidligere tråder, men finner ikke noe klart svar. Vi skal ha fri bar og ca. 60 voksne gjester. Litt vanskelig å beregne hvor mange som skal kjøre og hvor mange som ikke drikker alkohol.... Her er vår foreløpige liste: Vodka 5 liter Gin 2 liter Rom 1,5 liter Martini 1 liter Wiskey 1,5 liter Cognac 4 liter Kahlua 0,75 liter Baileys 3 liter Akevitt 1,5 liter øl ? rødvin 2 kartonger hvitvin 1 kartong pisang 1 liter Ser det greit ut? Noen åpenbare mangler? Vi har bestemt at vi skal ha barkart og sette opp div. drinker + vin + øl + alkoholfrie drinker. Livredd for at det skal bli for lite!
Jens Skrevet 9. mars 2004 #3 Skrevet 9. mars 2004 mere vin! :-) Vi var 8 jenter hos meg på lørdag og da bånna vi to kartonger!
Gjest Tex Skrevet 9. mars 2004 #4 Skrevet 9. mars 2004 Her er vår foreløpige liste, vi blir hundre stykker: 1 liter Blå Sky vodka 1,5 ” Viking Fjord 1 ” Thors Hammer 1 ” Millenium vodka 1 ” jordbærlikør 1 ” eggelikør 0,7 ” Cherrylikør 1 ” Kirsebærlikør 0,7 ” kokoslikør 1 ” Amaretto 2,2 ” Dooleys 7 ” Baileys 5 ” Blå curacau 4 ” Apfel korn 1,7 ” Malibu 1 ” Crown Jewel 1 ” Ballantines whiskey 0,7 “ Jack Daniels whiskey 2 “ Baccardi lemon 1 “ Vargtass 0,7 “ Tequila 1 “ Southern comfort 1 “ Finlandia lime 1 “ Koskenkorva peach 0,5 Black bull 0,5 Red bull 0,5 Harveys Bristol cream 0,7 Tequila Añejo 1 Pisang Ambon 1 Jägermeister 1 Linie akevitt 1 Jim Beam 0,5 Sambuca 2 Smirnoff 1,5 beefeater dry gin 0,5 Remy Martin 0,5 bananlikør 1 Sapphire gin 1 Passoa 2,3 Bache Gabrielsen 3,5 Martini 1 Baccardi black 0,5 Salmiakki koskenkorva 1 martell konjakk 0,75 4 Pistols tequila 1 Famous grouse whiskey 0,7 Ron Varadero Da har vi ikke telt med øl og vin hverken til mat eller bar
Lullu Skrevet 9. mars 2004 #5 Skrevet 9. mars 2004 Les mere her: http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php?t=69169
Gjest Lompa Skrevet 10. mars 2004 #6 Skrevet 10. mars 2004 :o Hjelpes! Enten drikker vi og våre usannsynlig lite, eller så har vi misforstått dette med bryllupsfest.... Skulle vi hatt halvparten av de mengdene andre skal ha, hadde vi vært øsekar hele helga. Ingen av oss som pleier å drikke stort og ser ikke noen grunn til at bryllupet er en grunn for å drikke mer. Snarere det motsatte.
Gjest Madam Felle Skrevet 10. mars 2004 #7 Skrevet 10. mars 2004 Skinn og bein for en liste Tex :o Jaja gjestene får iallefall mye å velge på. :-) Vi kommer nok til å ha mye mindre enn det å velge på, men så blir vi ikke så mange voksne heller. Vi har også en ide om hva folk drikker, og da er det litt lettere.
nessi Skrevet 10. mars 2004 #8 Skrevet 10. mars 2004 Vi kommer ikke til å ha så stort utvalg, og satser heller på "standardvarer" som vodka, gin, rom, cognac, wiskey, likør, vin og øl. Vi kommer til å kjøpe inn forskjellige drinkmikser og div. blandevann, så kan folk blande det de vil ha selv. Vi skal ikke ha noen bartender.
Scorpina Skrevet 10. mars 2004 #10 Skrevet 10. mars 2004 Vi kommer ikke til å ha så stort utvalg, og satser heller på "standardvarer" som vodka, gin, rom, cognac, wiskey, likør, vin og øl. Vi kommer til å kjøpe inn forskjellige drinkmikser og div. blandevann, så kan folk blande det de vil ha selv. Vi skal ikke ha noen bartender. Ditto her også. men - jeg må si jeg ble søkke imponert av lista til Tex. Tror faktisk enhver hobby-bartender fikk en våt drøm av den altså Vi skal iallefall ha endel stæsj og greier da. Sitronskiver/lime-skiver, sour-mix...sånne ting. Men, mens vi nå er inne på dette med drikking/åpen bar. Hvordan gjør DERE det med baren og sånn hvis dere IKKE skal ha bartender og skal ha "åpen bar" til gjestene. Skal de bare mekke sjøl...what?????
Scorpina Skrevet 10. mars 2004 #11 Skrevet 10. mars 2004 Definitivt mere vin! Jaggu godt spørsmål : HVOR mye vin (og øl) burde man regne med?!?! (vi blir ca 55 gjester)
*Lene* Skrevet 10. mars 2004 #12 Skrevet 10. mars 2004 Vi var på møte i bryllupslokalet i går. Vi skal ha med baren selv, drikke til maten (vin) står lokalet for! Hovemester ga oss beskjed om at vi trenger: 4 fl. Cognac 2 fl. baileys 2 fl. whiskey 4 fl. vodka 1 fl. gin Vi er ca. 55 stk!
Scorpina Skrevet 10. mars 2004 #13 Skrevet 10. mars 2004 Vi var på møte i bryllupslokalet i går. Vi skal ha med baren selv, drikke til maten (vin) står lokalet for! Hovemester ga oss beskjed om at vi trenger: 4 fl. Cognac 2 fl. baileys 2 fl. whiskey 4 fl. vodka 1 fl. gin Vi er ca. 55 stk! Hm...???? Ikke "mer"?? :o Virka så...ja, lite liksom!! Eller er det jeg som kommer fra veeeldig tørst familie?!? Men, det var det ølet...og vinen!! Polets røde og hvite kanskje. Heeelt grei vin det vel?!
Gjest Poirot Skrevet 10. mars 2004 #14 Skrevet 10. mars 2004 Jaggu godt spørsmål : HVOR mye vin (og øl) burde man regne med?!?! (vi blir ca 55 gjester) Er det ikke bare å kjøpe inn lassevis? Polet tar imot uåpnede varer ved forhåndsavtale, det samme gjør mange butikker på hele kasser med øl. Kommer jo også ann på om festen slutter 01 eller 08...
Scorpina Skrevet 10. mars 2004 #15 Skrevet 10. mars 2004 Er det ikke bare å kjøpe inn lassevis? .. Ja, LIKE greit altså!!! Og, det man ikke drikker opp DA kan vi enten levere tilbake ...ja eller drikke sjøl sånn etterhvert Ang. ølet så har Mack- et lite utsalg der dem leier tappetårn bl.a. Snoooopvint det vel *S*
Gjest Poirot Skrevet 10. mars 2004 #16 Skrevet 10. mars 2004 Har servert i hagebryllup med ca 40 gjester der det var fri bar. Vi brukte alltid måleskje for å måle opp drinkene og det gikk ca 1 fl gin. Øl og vin gikk det massevis av. I andre bryllup jeg har vært har de bla gått tom for Battery til å blande med og rødvin. Bailys opplevde noen å stå igjen med 4 flasker... En Bailys er jo ganske liten, og ikke noede fleste sitter og pimper.
nessi Skrevet 10. mars 2004 #17 Skrevet 10. mars 2004 Men, mens vi nå er inne på dette med drikking/åpen bar. Hvordan gjør DERE det med baren og sånn hvis dere IKKE skal ha bartender og skal ha "åpen bar" til gjestene. Skal de bare mekke sjøl...what????? Hos oss må gjesten blande selv ja, eller vi ser ikke bort i fra at et par kompiser av oss kommer til å ta på seg litt bartender rolle utpå kvelden. De synes det er gøy, men i utgangspunktet skal folk få blande selv.
*Lene* Skrevet 10. mars 2004 #18 Skrevet 10. mars 2004 Vil legge til at øl servers så billig der, at det betaler vi heller i ettertid. (20 kr. 0,4 l) Vi trodde også vi måtte ha mye mer, men erfaringsmessig sa hovmesteren at det var ikke noe mer en dette som gikk! Folk er ganske fornøyde etter vin til middag, kaffe og kaker! Dette er også ett bryllup, og ikke rølpefest!
VesleBråka Skrevet 10. mars 2004 #19 Skrevet 10. mars 2004 Tex- deffen steike for en liste! Og så mange likører.. jeg vil sterkt anbefale å være forsiktig med likører, hvis folk begynner med et par likører og så drikker brennevin blir det fort noen som må vaske spy.. og det er heslig i et bryllup. Et par likører (baileys, tia maria og noe kirsebærgreier) burde holde i lassevis til gammeltante klara og bestemor. (hvis de ikke skal brukes som avec til kaffe sammen med cognac, da blir det jo én på ganske mange)
Vendelin Skrevet 10. mars 2004 #20 Skrevet 10. mars 2004 tex: imponerende liste..men er det ikke egentlig litt unødvendig. Folk forventer vel ikke et slikt utvalg?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå