*Shira* Skrevet 9. mars 2004 #1 Skrevet 9. mars 2004 Noen som har en god og enkel oppskrift på Bjørnebær pai/terte?
Gjest 1111 Skrevet 9. mars 2004 #2 Skrevet 9. mars 2004 Bakt bjørnebærpai Mørdeigbunn: 300 gr. Hv. mel 200 gr. Smør/helst usaltet smør 100 gr. Siktet melis 1 Egg Alt blandes sammen for hånd, ikke for lenge! Legges kaldt i 1. time til et døgn. Deigen rulles ut, tykkelse etter smak og behag,tynnere jo sprøere bunn. Legges i former og stekes på 200 grader til gyllen farge. Tas ut av forma, kjøles. Bjørnebær legges i bunn. Et fyll av: 100 gram sukker 9 gram smør 100 gram ost gourmet naturell 100 gram egg 40 gram mel Sukker og smør røres sammen til en klumpfri masse. Resten av ingrediensene røres sammen med massen og øses over paien til kanten. Bakes i ovn på 200 grader i 20-25 min.
*Shira* Skrevet 9. mars 2004 Forfatter #3 Skrevet 9. mars 2004 Mmmm... Takk lilleputt den hørtes god ut :-)
Arkana Skrevet 9. mars 2004 #4 Skrevet 9. mars 2004 Hvis du ser på side 2 under innlegget med tittel Blåbærpai finner du masse oppskrifter og alle kan lages med bjørnebær i stedet for blåbær.
*Shira* Skrevet 9. mars 2004 Forfatter #5 Skrevet 9. mars 2004 Bakt bjørnebærpai Mørdeigbunn: 300 gr. Hv. mel 200 gr. Smør/helst usaltet smør 100 gr. Siktet melis 1 Egg Alt blandes sammen for hånd, ikke for lenge! Legges kaldt i 1. time til et døgn. Deigen rulles ut, tykkelse etter smak og behag,tynnere jo sprøere bunn. Legges i former og stekes på 200 grader til gyllen farge. Tas ut av forma, kjøles. Bjørnebær legges i bunn. Et fyll av: 100 gram sukker 9 gram smør 100 gram ost gourmet naturell 100 gram egg 40 gram mel Sukker og smør røres sammen til en klumpfri masse. Resten av ingrediensene røres sammen med massen og øses over paien til kanten. Bakes i ovn på 200 grader i 20-25 min. Kikket litt nærmere på oppskriften. Skal det være 90 gram smør. Og 100 gram egg. Hvor mange er det da ca?
Gjest 1111 Skrevet 9. mars 2004 #6 Skrevet 9. mars 2004 Jeg fant oppskriften på nettet, og det sto 9 gram smør.. kan være at de som har lagt den ut har blingset selvfølgelig, og at det skal egentlig være 90. beklager :oops: 100 gram egg er to middles egg.
*Shira* Skrevet 10. mars 2004 Forfatter #7 Skrevet 10. mars 2004 Jeg fant oppskriften på nettet, og det sto 9 gram smør.. kan være at de som har lagt den ut har blingset selvfølgelig, og at det skal egentlig være 90. beklager :oops: 100 gram egg er to middles egg. Neida ikke noe å beklage. Men 9 gram virket litt lite. Takknemlig for tipset ditt jeg :-)
Gjest 1111 Skrevet 10. mars 2004 #8 Skrevet 10. mars 2004 Ja, når jeg tenker på det virker 9 gram litt lite :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå