Gå til innhold

Bruke steketermometer som "sukker-termometer"?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage karameller, og det står i oppskriften at massen skal ha så og så mange grader, kan jeg bruke vanlig steketermometer eller må jeg ha et beregnet til sukkerlake, olje osv?

Anonym poster: 4c8bf492ff588f7b375f4c6073fa8e3f

Skrevet

Du bør bruke et beregnet til sukker, du får dem på Panduras til en billig penge!!

Lykke til!!

Skrevet

Du bør bruke et beregnet til sukker, du får dem på Panduras til en billig penge!!

Lykke til!!

Så kjekt, da skal jeg sjekke ut det! Tusen takk :)

Anonym poster: 3e777b331c254f7b80ed00f34901be5c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...