Kanelsnurra Skrevet 9. desember 2012 #1 Skrevet 9. desember 2012 Kan jeg servere pannacotta med hvit sjokolade som dessert etter Ribben på julaften? Skal servere til 11 voksne og 3 barn (Har is i fryseren til barna dersom det ikke faller i smak;)
Amens Skrevet 13. desember 2012 #4 Skrevet 13. desember 2012 Det kan du selvfølgelig, men jeg ville ventet med å servere til etter pakkene er åpnet kanskje. Julemat er så tungt så det er det vi vanligvis gjør.
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #5 Skrevet 13. desember 2012 Kan jeg servere pannacotta med hvit sjokolade som dessert etter Ribben på julaften? Skal servere til 11 voksne og 3 barn (Har is i fryseren til barna dersom det ikke faller i smak;) Kunne du lagt ut oppskriften? Anonym poster: 4e82dcbfbd882951fd963f30ba05c340
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2012 #6 Skrevet 13. desember 2012 Syns dere karamellpudding er vel mektig etter ribben på julaften? Har dere noen annen forslag? (ikke hermetisk frukt) Skal ha koldtbord i romjulen, hva slags dessert anbefaler dere? Anonym poster: 4e82dcbfbd882951fd963f30ba05c340
Gjest Little princess Skrevet 13. desember 2012 #8 Skrevet 13. desember 2012 Riskrem og karamellpudding er det vi pleier å ha, gleder meg allerede! Og nei, jeg syntes ikke karamellpudding er tungt nei. Riskrem er jo ganske mektig, men syntes ikke karamellpudding stiller i samme klassen.
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2012 #9 Skrevet 14. desember 2012 Pannacotta med bringebærcoullis. Etter maten, før pakkene, enda mens dere sitter ved bordet så klart. Anonym poster: a32b4d5f0a56349409b47594cf03fa7e
ninuska_ Skrevet 14. desember 2012 #10 Skrevet 14. desember 2012 Absolutt! Det høres godt ut. Vi hadde alltid creme brule hos min ekssamboer! Deilig
Thorn Skrevet 14. desember 2012 #11 Skrevet 14. desember 2012 Pannacotta med bringebærcoullis. Etter maten, før pakkene, enda mens dere sitter ved bordet så klart. Anonym poster: a32b4d5f0a56349409b47594cf03fa7e What she (evt he) said! Men det må være kremost i pannacottaen, ikke kun fløte. Og nå gleder jeg meg ekstra mye til julemiddagen!
Gjest *Maja* Skrevet 14. desember 2012 #13 Skrevet 14. desember 2012 (endret) Vi hadde det i fjor. Sklei rett ned det Etter pakkene løp alle og skiftet til koseklær så vi kunne slippe magene ut! Haha Endret 14. desember 2012 av *Maja*
Glynis Skrevet 14. desember 2012 #14 Skrevet 14. desember 2012 What she (evt he) said! Men det må være kremost i pannacottaen, ikke kun fløte. Og nå gleder jeg meg ekstra mye til julemiddagen! Nei! 2/3 fløte og 1/3 yoghurt naturell, perfekt friskt. Vår dessert på julaften er alltid porsjon nr. 4 med pinnekjøtt. Noe annet er uaktuelt.
lizzie88 Skrevet 16. desember 2012 #15 Skrevet 16. desember 2012 Vi bruker å ha fruktsalat med krem til dessert etter ribba
Gjest fr21_5ffdsa Skrevet 17. desember 2012 #16 Skrevet 17. desember 2012 Riskrem og karamellpudding er det vi pleier å ha, gleder meg allerede! Og nei, jeg syntes ikke karamellpudding er tungt nei. Riskrem er jo ganske mektig, men syntes ikke karamellpudding stiller i samme klassen. Det er jo ikke dessertene som er tunge. Det er pinnekjøttet og ribben som er "tung mat".
LittDiva Skrevet 17. desember 2012 #17 Skrevet 17. desember 2012 Vi liker ikke noe v det tradisjonelle desserten , så det blir cookies &cream fra kulinaris, og konfekt. For oss helt unødvendig med en rett du må lage etter den tunge middagen. Så da blir det sånn. Sparer de " skikkelige" dessert til middager ellers i året , hvor ikke folk sitter allerede og uffer seg..
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2012 #18 Skrevet 18. desember 2012 I år blir det karamellpudding med krem. Ingen av de som kommer er spesielt glad i riskrem, så da tar vi karamellpudding Anonym poster: 1dfc49db9de15b939c0d32735db013e5
Gjest Badebuksa Skrevet 18. desember 2012 #19 Skrevet 18. desember 2012 Neei, kan fint ete dessert imens man åpner opp pakkene, så har alle noe å drive med imens noen åpner :D
Strixvaria Skrevet 18. desember 2012 #20 Skrevet 18. desember 2012 Syns dere karamellpudding er vel mektig etter ribben på julaften? Har dere noen annen forslag? (ikke hermetisk frukt) Skal ha koldtbord i romjulen, hva slags dessert anbefaler dere? Anonym poster: 4e82dcbfbd882951fd963f30ba05c340 Karamellpudding er digg - forutsatt at man lager den riktig, med ordentlige råvarer og steker på rett temperatur slik at den blir uten pipler. Hvis du skal ha koldtbord kan du jo ha riskrem også hvis du vil; hvis dere har grøt på lille julaften ('mandel i grøten'?), så kan du lage mer enn du trenger, slik at du kan mekke riskrem dagen etter (men sausen før), så har du flere valgmuligheter!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå