Gå til innhold

kokt eller stekt, sunt eller usunt?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Har hørt og lest at det er sunnest med kokt mat i forhold til stekt. Kan noe forklare meg hvorfor?

Er det forresten sunnere å spise ei skive med smør og hvitost "naturell" i forhold til å putte skiva i et toastjern/varme den i microen?

Trenger svar i forhold til en diskusjon om tiberedning og hva som gjør mat usunn/sunn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Koking er sunnere enn steking fordi det da ikke behøves å tilsettes ekstra fett.

skiva di kan du godt putte i microen/toastjernet så lenge du ikke tilsetter ekstra smør, det vil ikke gjøre noe forskjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...