Gjest Anonymous Skrevet 7. mars 2004 #1 Skrevet 7. mars 2004 Har hørt og lest at det er sunnest med kokt mat i forhold til stekt. Kan noe forklare meg hvorfor? Er det forresten sunnere å spise ei skive med smør og hvitost "naturell" i forhold til å putte skiva i et toastjern/varme den i microen? Trenger svar i forhold til en diskusjon om tiberedning og hva som gjør mat usunn/sunn...
Gjest 1111 Skrevet 7. mars 2004 #2 Skrevet 7. mars 2004 Koking er sunnere enn steking fordi det da ikke behøves å tilsettes ekstra fett. skiva di kan du godt putte i microen/toastjernet så lenge du ikke tilsetter ekstra smør, det vil ikke gjøre noe forskjell.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå