Gjest Anonymous Skrevet 7. mars 2004 #1 Del Skrevet 7. mars 2004 Har hørt og lest at det er sunnest med kokt mat i forhold til stekt. Kan noe forklare meg hvorfor? Er det forresten sunnere å spise ei skive med smør og hvitost "naturell" i forhold til å putte skiva i et toastjern/varme den i microen? Trenger svar i forhold til en diskusjon om tiberedning og hva som gjør mat usunn/sunn... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 7. mars 2004 #2 Del Skrevet 7. mars 2004 Koking er sunnere enn steking fordi det da ikke behøves å tilsettes ekstra fett. skiva di kan du godt putte i microen/toastjernet så lenge du ikke tilsetter ekstra smør, det vil ikke gjøre noe forskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå