Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er en hel del på farten de siste ukene før jul, og er ikke hjemme før lillejulaften - noe som gjør at jeg har tenkt til å bake på forhånd.

Jeg tenker å lage fløtekarameller, risboller, marsipan- og nughattruller, punsjboller, marsipankuler, peppermyntekuler, pepperkaker, cakepops og boller.

Hvordan er det å fryse og tine disse tingene?

Og kan jeg pynte cakepopsen/ pepperkakene etter at de har vært fryst – eller bør det gjøres før?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er ikke helt sikker, men ville bare si at pepperkaker holder seg en god stund i boks så de tror jeg ikke du trenger å fryse.

  • Liker 2
Skrevet

Alt du nevner utenom cakepops og boller kan du nok bare oppbevare i lufttett boks og da gå helt fint å oppbevare det i et skap.det to andre går det veldi fint å fryse.

  • Liker 3
Skrevet

I tett boks holder det meste der seg i mndsvis . Jeg har bakt snart alt jeg , og det er en mnd til jul .

Skrevet

Alt du nevner utenom cakepops og boller kan du nok bare oppbevare i lufttett boks og da gå helt fint å oppbevare det i et skap.det to andre går det veldi fint å fryse.

I tett boks holder det meste der seg i mndsvis . Jeg har bakt snart alt jeg , og det er en mnd til jul .

Takk! :strix:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...