Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Oppbevaring av kransekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan oppbevarer jeg kransekake slik at den ikke blir tørr og hard?

Skrevet

Hold den dypfrossen til den skal brukes. Er ikke noe i veien for å lage mange små og/eller stenger om en svær kake med 18 ringer blir for mye.

Skrevet

Da er det bare å sette i gang med kransekakebaking. Vi lager ringer, som vi knekker opp i passe biter og fryser de ned i passe porsjoner.

Takk for svar :)

Skrevet

Husker at farmor oppbevarte kransekaken i en tettboks sammen med en tykk brødskalk. Brødskalken gjorde at kransekaken holdt seg seig og ikke ble sprø.

Gjest heklepleddet
Skrevet

Kransekaka holder seg i fryseren hvertfall ett år har min mor sagt. Her rekker den aldri å ligge halvparten så lenge en gang :)

Skrevet

Fryseren her og. Lager som regel stenger som jeg har i en stor tett boks. Tar opp de jeg trenger ved behov. Tiner på få minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...