Gå til innhold

Oppbevaring av kransekake


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan oppbevarer jeg kransekake slik at den ikke blir tørr og hard?

Skrevet

Hold den dypfrossen til den skal brukes. Er ikke noe i veien for å lage mange små og/eller stenger om en svær kake med 18 ringer blir for mye.

Skrevet

Da er det bare å sette i gang med kransekakebaking. Vi lager ringer, som vi knekker opp i passe biter og fryser de ned i passe porsjoner.

Takk for svar :)

Skrevet

Husker at farmor oppbevarte kransekaken i en tettboks sammen med en tykk brødskalk. Brødskalken gjorde at kransekaken holdt seg seig og ikke ble sprø.

Gjest heklepleddet
Skrevet

Kransekaka holder seg i fryseren hvertfall ett år har min mor sagt. Her rekker den aldri å ligge halvparten så lenge en gang :)

Skrevet

Fryseren her og. Lager som regel stenger som jeg har i en stor tett boks. Tar opp de jeg trenger ved behov. Tiner på få minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...