tuji Skrevet 5. mars 2004 #1 Skrevet 5. mars 2004 I går ettermiddag la jeg en høne til tining i kjøleskapet, for å lage middag av den i dag. Kan jeg la den ligge til i morgen før jeg gjør noe med den, eller bør jeg koke den i dag?
Gjest gjest1 Skrevet 5. mars 2004 #2 Skrevet 5. mars 2004 Den kan godt ligge til i morgen. Ja, den tåler til og med å ligge til søndag om du vil.
tuji Skrevet 5. mars 2004 Forfatter #3 Skrevet 5. mars 2004 Takk for svar! Da varmer jeg opp igjen gårsdagens middag i dag, og sparer hønsefrikasséen til i morgen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå