tuji Skrevet 5. mars 2004 #1 Del Skrevet 5. mars 2004 I går ettermiddag la jeg en høne til tining i kjøleskapet, for å lage middag av den i dag. Kan jeg la den ligge til i morgen før jeg gjør noe med den, eller bør jeg koke den i dag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. mars 2004 #2 Del Skrevet 5. mars 2004 Den kan godt ligge til i morgen. Ja, den tåler til og med å ligge til søndag om du vil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 5. mars 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 5. mars 2004 Takk for svar! Da varmer jeg opp igjen gårsdagens middag i dag, og sparer hønsefrikasséen til i morgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. mars 2004 #4 Del Skrevet 5. mars 2004 Vel bekomme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå