AnonymBruker Skrevet 21. november 2012 #1 Skrevet 21. november 2012 For noen uker siden spiste jeg en helt nyyyydelig kylling som var "honningglassert" på en måte. Noen som har en god oppskrift? Kan jeg bare kjøpe et frossent kyllinglår på butikken eller må det være veldig fancy? Hilsen hu som aldri lager mat.. Anonym poster: 2f9d15b9e8dd552b575b2078ac87854e
Gjest Gjest Skrevet 21. november 2012 #2 Skrevet 21. november 2012 Du bare smører honning på og steker de i ovnen.
terri Skrevet 24. november 2012 #3 Skrevet 24. november 2012 Det kan vere lurt å brune kyllingbrystene på stekepanne først, slik at kyllingen får en fin stekeskorpe slik at væsken på en måte kapsles inn i kyllingen og ikke fordamper da får du en god og saftig kylling. ha evt. litt salt og pepper på + honning og stek kyllingen ferdig i ovnen. Et kjapt googlesøk og du har mange fine oppskrifter på hvordan det gjøres nøyaktig + du får tips til passende tilbehør
Gjest Drue Skrevet 24. november 2012 #4 Skrevet 24. november 2012 slik at kyllingen får en fin stekeskorpe slik at væsken på en måte kapsles inn i kyllingen og ikke fordampe Neineinei. Du steker ikke for å bevare væska. Stekeskorpe er godt, og det er derfor man bruner kjøttet. Det at man "kapsler inn væska", er bare en myte. 3
Madison_00 Skrevet 25. november 2012 #5 Skrevet 25. november 2012 Et godt tips er å marinere kyllingfilleten i en blanding a honning og soyasaus. Vi pleier å ta ca 1 ss soya per 3 ss honning. Da blir den søt og god, men du kan jo tilpasse ettersom hva du liker. Santa Maria har et glass som heter "Chicken and Steak", dette har vi også i marinaden. Lar du kyllingen ligge i ca 1-2 timer får du en nyyydelig smak! Best på grillen, men både stekepannen og ovnen blir godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå