Malla Skrevet 31. mai 2002 #1 Skrevet 31. mai 2002 Hei.. Trenger sårt noen forslag til foretter og desserter!!!! Uten sjømat og spekemat... Vi skal ha spekemat til nattmat, så det blir litt mye med det til forrett også. Takker for alle forslag.. dette må da være noe som er enkelt å lage for det blir ca 80 stk....
Mrs. B Skrevet 31. mai 2002 #2 Skrevet 31. mai 2002 Vi skal ha marinert scampi på spyd til forrett og sjokolademousse med bringebær til dessert. 12
Evy Skrevet 31. mai 2002 #3 Skrevet 31. mai 2002 Vi skal ha blomkålsuppe og dronning maud til dessert, mmhm kjempe godt
viwi Skrevet 31. mai 2002 #4 Skrevet 31. mai 2002 Til forrett skal vi ha røkelaks og til dessert skal vi ha vanijleis m/ varme multer!!!
Augustbrud02 Skrevet 1. juni 2002 #5 Skrevet 1. juni 2002 Vi skal ha ostekake til dessert. Nam nam. Er fortsatt veldig usikker på forretten selv, men vi håper det blir noe med fisk.
Lili Skrevet 1. juni 2002 #6 Skrevet 1. juni 2002 Vi skal ha gaaselever (foie gras) til forrett, fisk- og kjoettrett, og til dessert en kaketallerken med 3-4 forskjellige smaa kakestykker.
Amber Skrevet 1. juni 2002 #7 Skrevet 1. juni 2002 vi skal ha rekecoctail til forrett og is med jorbær til dessert. Med så mye søte kaker til kaffen synes jeg et er greit med is etter middagen... enkelt og greit.
17august02 Skrevet 1. juni 2002 #8 Skrevet 1. juni 2002 Vi skal ha blomkålsuppe med hjemmelaget brød i hjerteform til forrett og is pyntet med frukter til dessert12
'Lilly' Skrevet 1. juni 2002 #9 Skrevet 1. juni 2002 Hva med laksemousse til forrett? Det finnes også mange typer supper, kalde eller varme. Går også ann med ulike typer salater - også kalde eller varme - mye gode grønnsaker å få tak i nå, vet du... .....og vaniljeis med lune skogsbær til dessert??? Ostekake er også nydelig ..... ...og en bombe av en sjokoladekake....12
Kame Skrevet 1. juni 2002 #10 Skrevet 1. juni 2002 Hva med dere som skal ha koldtbord - skal dere ha dessert? Vi er litt usikre, men tenker på hjemmelaget karamellpudding med hjemmelaget saus - det er lett å lage store mengder av og er vel passe lett å spise etter masse god mat?
Augustbrud02 Skrevet 1. juni 2002 #11 Skrevet 1. juni 2002 Når man skal ha koldtbord er det en god ide å eventuelt ha ulike typer dessert også. Disse kan vel gjerne settes frem samtidig med det andre (om det ikke er noe som smelter eller surner). Hva med å ha sjokoladepudding, gele, is og karamellpudding. Kjekt med litt ulike typer desserter også, er det ikke?
Gjest Anonymous Skrevet 2. juni 2002 #12 Skrevet 2. juni 2002 Creme Brulee med fruktsalat er en fantastisk god dessert! Både søt og frisk samtidig, og dessuten enkel å lage!
Montezuma Skrevet 3. juni 2002 #13 Skrevet 3. juni 2002 Vår meny: Lakserullade med rekerose, blåskjell og rømmeurtedressing. Kanelis med friske frukter og sjokoladegitter. (Hovedrett i mellom så klart)12
Gjest Anonymous Skrevet 4. juni 2002 #14 Skrevet 4. juni 2002 Hva med blomkålsuppe til forrett, og frisk fruktsalat med krem til dessert? Enkelt, billig og godt!!
Gjest Anonymous Skrevet 4. juni 2002 #15 Skrevet 4. juni 2002 Vi skal ha koldtbord, men dropper dessert da og har kombinert kakebord og dessertbord litt etter middagen. setter fram frukt til koldtbordet for de som vil ha litt søtt med en gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå