Gå til innhold

Det hvite harde i Entrecote, hva er det?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg hamstret og kjøpte mange pakker Kiwi entrecote helgetilbud, 180gram til 16kr eller noe. Når jeg skal steke de så skjærer jeg vekk de store områdene med hvitt, herda stoff, jeg er litt flau over å spørre, men hva er det, er det fett? Jeg skjærer vekk alt slik at jeg bare har et rent kjøttstykke igjen.

Anonym poster: 8292b83ea5e08a5f70b053fe82d41dc1

Skrevet

Det er fett och ska vara kvar när du steker det, blir saftigare och godare då. Det är därför man köper entrecote för att den är fetare än biff och man ska alltid steka med fettet och sen ta bort det om man inte vill äta det.

Skrevet

Fett og slintrer.

Anonym poster: bb8446078dc800b5f4962bb7b89af087

Skrevet

Aha, så det kan skjæres bort etterpå ja! Jeg ble rett og slett litt usikker, så bare skar det vekk. Men det var dumt av meg, flau nå :sjenert:

Da har jeg lært, takk!

Anonym poster: 1f21e9933b90396f0ddfaf0380a26cde

Skrevet

Ja, det er en del av fettmarmoreringen som gjør entrecôten så saftig og smakfull.

Hvis du steker den riktig kan du spise det, helt på lik linje med resten av kjøttet. :)

:heks:

Gjest WendyClear
Skrevet

Forstår godt at du velger å skjære det vekk, ufyselig å spise rent fett :S

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...