Gå til innhold

hjelppp hvordan lages melis uten melis?


Anbefalte innlegg

Skrevet

har skolebrød i ovenen nå, skal ha over melisglasur og kokosstrimler på slutten. men har ikke mere melis, kan ikke skaffe det noe sted. hvordan lager jeg det? sukker og maisenna blander sammen??? hjelp,,,fort ...

Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554

Skrevet

jo,kikket på denne før jeg laget tråden. det står bare at man skal male sukkeret fin. men ehh,,hva skal gjøres etter det? blandes med vann eller maisenna eller...erller??? står ikke mer enn selve sukkeret i den tråden...

Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554

Skrevet

....hva menes med stavmikser? er dette en ingredient eller en kjøkkenmaskin?

Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554

Skrevet

Du kan prøve noe av dette?

http://forum.kvinneg...howtopic=134659

Anonym poster: a0ac538a7332a35ae903bd27d60f3ed3

¼ cup of Cream Cheese, at room temperature

1 Tbsp of Butter, at room temperature

1 1/4 cups of Sugar

½ tsp of Vanilla Extract

3 to 4 Tbsp of Warm Milk

Prøv denne.

Eller du kan benytte anledningen til å bytte det ut med smeltet sjokolade! Nam!

Anonym poster: c1ab84f09249794b140c32b49addd729

Skrevet

Mal sukker hvit med en kjøkkenmaskin f.eks, og så er det bare å blande inn litt vann så blir det en fin melisblanding

Gjest Allergikeren
Skrevet

Kjør det i foodprosessoren til det er finmalt.

Skrevet

jo,kikket på denne før jeg laget tråden. det står bare at man skal male sukkeret fin. men ehh,,hva skal gjøres etter det? blandes med vann eller maisenna eller...erller??? står ikke mer enn selve sukkeret i den tråden...

Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554

Melis ER jo sukker, så du trenger bare å finmale sukkeret og blande i vann ;)

Skrevet

Aiai..

Sukker og melis er det samme. Melis er bare blitt pulverisert i en kjøkkenmaskin, samme hvilken type så lenge den har kutteblad.

Anonym poster: fe490679bbe5df5248e402c17dcf9911

Gjest Surrehodet
Skrevet (endret)

har skolebrød i ovenen nå, skal ha over melisglasur og kokosstrimler på slutten. men har ikke mere melis, kan ikke skaffe det noe sted. hvordan lager jeg det? sukker og maisenna blander sammen??? hjelp,,,fort ...

Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554

Jeg kjenner at jeg blir en litt sånn sinna gammel dame nå.

Men hvorfor i alle dager skal du ha Maizenna i? Og lurer du på hva en stavmikser er?

Melis er finmalt sukker, og når du lager glasur blander du melis med bittelitt vann. Om du skal lage en tykkere glasur feks. til pynting av pepperkaker bruker du eggehvite i stede for vann.

Og overskriften din: lage melis uten melis? DET HETER MELISGLASUR!

Og hjelp skrives med i P!

Endret av Surrehodet
  • Liker 3
Skrevet

Og med tre e-er! :jepp:

Kjør sukker i blender, når det er melaktig pulver er det melis.

Tilsett noen dråper vann eller sitronsaft, og du har melisglasur, som du kan kline utover bakverk, etter at det har fått stå ute i romtemperatur en stund, og ikke er glohett rett fra steikeovnen.

Skrevet

Personlig pleier jeg å påse at jeg har de nødvendige indigridiensene FØR jeg begynner å bake! Gjør det neste gang!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...