AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #1 Skrevet 18. november 2012 har skolebrød i ovenen nå, skal ha over melisglasur og kokosstrimler på slutten. men har ikke mere melis, kan ikke skaffe det noe sted. hvordan lager jeg det? sukker og maisenna blander sammen??? hjelp,,,fort ... Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554
AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #2 Skrevet 18. november 2012 Du kan prøve noe av dette? http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=134659 Anonym poster: a0ac538a7332a35ae903bd27d60f3ed3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #3 Skrevet 18. november 2012 jo,kikket på denne før jeg laget tråden. det står bare at man skal male sukkeret fin. men ehh,,hva skal gjøres etter det? blandes med vann eller maisenna eller...erller??? står ikke mer enn selve sukkeret i den tråden... Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554
AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #5 Skrevet 18. november 2012 ....hva menes med stavmikser? er dette en ingredient eller en kjøkkenmaskin? Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554
AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #6 Skrevet 18. november 2012 Du kan prøve noe av dette? http://forum.kvinneg...howtopic=134659 Anonym poster: a0ac538a7332a35ae903bd27d60f3ed3 ¼ cup of Cream Cheese, at room temperature 1 Tbsp of Butter, at room temperature 1 1/4 cups of Sugar ½ tsp of Vanilla Extract 3 to 4 Tbsp of Warm Milk Prøv denne. Eller du kan benytte anledningen til å bytte det ut med smeltet sjokolade! Nam! Anonym poster: c1ab84f09249794b140c32b49addd729
Tropic Skrevet 18. november 2012 #7 Skrevet 18. november 2012 Mal sukker hvit med en kjøkkenmaskin f.eks, og så er det bare å blande inn litt vann så blir det en fin melisblanding
Gjest Allergikeren Skrevet 18. november 2012 #8 Skrevet 18. november 2012 Stavmikser er en kjøkkenmaskin. Blender på stav, om du skjønner? http://www.google.no/imgres?um=1&hl=nn&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:nn-NO:official&tbm=isch&tbnid=pFcJeQL5Gmi0vM:&imgrefurl=http://www.komplett.no/k/ki.aspx%3Fsku%3D595284&docid=-36rD5oWP4_06M&imgurl=http://www.komplett.no/img/p/200/595284.jpg&w=200&h=150&ei=bSOpULrqMqWo4gS2joH4DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=304&vpy=165&dur=750&hovh=120&hovw=160&tx=73&ty=55&sig=108822290027707934785&page=1&tbnh=120&tbnw=160&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:8,s:0,i:88&biw=1366&bih=596
Pentu Skrevet 18. november 2012 #9 Skrevet 18. november 2012 Kjør det i foodprosessoren til det er finmalt.
Roo Skrevet 18. november 2012 #10 Skrevet 18. november 2012 jo,kikket på denne før jeg laget tråden. det står bare at man skal male sukkeret fin. men ehh,,hva skal gjøres etter det? blandes med vann eller maisenna eller...erller??? står ikke mer enn selve sukkeret i den tråden... Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554 Melis ER jo sukker, så du trenger bare å finmale sukkeret og blande i vann
AnonymBruker Skrevet 18. november 2012 #11 Skrevet 18. november 2012 Aiai.. Sukker og melis er det samme. Melis er bare blitt pulverisert i en kjøkkenmaskin, samme hvilken type så lenge den har kutteblad. Anonym poster: fe490679bbe5df5248e402c17dcf9911
Gjest Surrehodet Skrevet 18. november 2012 #12 Skrevet 18. november 2012 (endret) har skolebrød i ovenen nå, skal ha over melisglasur og kokosstrimler på slutten. men har ikke mere melis, kan ikke skaffe det noe sted. hvordan lager jeg det? sukker og maisenna blander sammen??? hjelp,,,fort ... Anonym poster: 1d46b461f069f84f9340be5345273554 Jeg kjenner at jeg blir en litt sånn sinna gammel dame nå. Men hvorfor i alle dager skal du ha Maizenna i? Og lurer du på hva en stavmikser er? Melis er finmalt sukker, og når du lager glasur blander du melis med bittelitt vann. Om du skal lage en tykkere glasur feks. til pynting av pepperkaker bruker du eggehvite i stede for vann. Og overskriften din: lage melis uten melis? DET HETER MELISGLASUR! Og hjelp skrives med i P! Endret 18. november 2012 av Surrehodet 3
Kamikatze Skrevet 18. november 2012 #13 Skrevet 18. november 2012 Og med tre e-er! Kjør sukker i blender, når det er melaktig pulver er det melis. Tilsett noen dråper vann eller sitronsaft, og du har melisglasur, som du kan kline utover bakverk, etter at det har fått stå ute i romtemperatur en stund, og ikke er glohett rett fra steikeovnen.
kalinka85 Skrevet 19. november 2012 #14 Skrevet 19. november 2012 Personlig pleier jeg å påse at jeg har de nødvendige indigridiensene FØR jeg begynner å bake! Gjør det neste gang!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå