AnonymBruker Skrevet 15. november 2012 #1 Del Skrevet 15. november 2012 Hvilken soyasaus bruker dere? Hva gjør dere med sauser som inneholder hvetemel? Som f.eks. Ketjap Manis. Doven som jeg er elsker jeg å ta snarveger ved å kjøpe ketjap manis i innvandrerbutikker. Anonym poster: 2bcff01e9bd76dbfe4ec4e23ce17c86c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Borghild Skrevet 15. november 2012 #2 Del Skrevet 15. november 2012 Kikkoman har en glutenfri variant. Veldig god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2012 #3 Del Skrevet 18. desember 2012 Er det noe man ikke kan bestille på en kinesisk restaurant eller man bør være obs på? Anonym poster: 2bcff01e9bd76dbfe4ec4e23ce17c86c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Borghild Skrevet 18. desember 2012 #4 Del Skrevet 18. desember 2012 Bør være obs på alt som er innbakt. Der er det vanligvis hvetemel. Tikka masala og sursøte sauser pleier å være trygge. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2012 #5 Del Skrevet 18. desember 2012 Bør være obs på alt som er innbakt. Der er det vanligvis hvetemel. Tikka masala og sursøte sauser pleier å være trygge. Tikka Masala er indisk, ikke kinesisk Anonym poster: 85afe907a739d0576e347d60a2803713 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Borghild Skrevet 18. desember 2012 #6 Del Skrevet 18. desember 2012 Vet, men de har tikka masala på mange kinarestauranter. Bare nevnte det som et av de trygge alternativene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå