Gå til innhold

Spørsmål om glutenfri kinesisk


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvilken soyasaus bruker dere?

Hva gjør dere med sauser som inneholder hvetemel? Som f.eks. Ketjap Manis.

Doven som jeg er elsker jeg å ta snarveger ved å kjøpe ketjap manis i innvandrerbutikker.

Anonym poster: 2bcff01e9bd76dbfe4ec4e23ce17c86c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 1 måned senere...

Er det noe man ikke kan bestille på en kinesisk restaurant eller man bør være obs på?

Anonym poster: 2bcff01e9bd76dbfe4ec4e23ce17c86c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Borghild

Bør være obs på alt som er innbakt. Der er det vanligvis hvetemel. Tikka masala og sursøte sauser pleier å være trygge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bør være obs på alt som er innbakt. Der er det vanligvis hvetemel. Tikka masala og sursøte sauser pleier å være trygge.

Tikka Masala er indisk, ikke kinesisk

Anonym poster: 85afe907a739d0576e347d60a2803713

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...