Gå til innhold

Hvitløkssaus til pizza


Drew

Anbefalte innlegg

Noen som har en god oppskrift?

Er veldig glad i sausen på Peppes. Siden jeg ikke er hobbykokk er det umulig for meg å smake hva de har putta oppi for å få den til å smake så himmelsk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det sies denne er veldig lik den de har på peppes. Har ikke prøvd den enda.

Bland et beger rømme med 1 ts sukker, 1 ts salt, 1 ss sitronsaft, 1,5 ts løkpulver, 1,5 ts hvitløkspulver og en hel potte hakket gressløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må innrømme at jeg har aldri giidet å faktisk lage hvitløkssausen til pizza selv. Jeg pleier å kjøpe Idun hvitløksdressing. Syns den smaker ganske så likt :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

EnigVigfa. Har smakt Iduns... ganske likt... men ikke helt...

:oops: Har brukt opp flaska, og er klar for å perfeksjonere "sausopplevelsen". Tester ut oppskriftene jeg har fått her i nær fremtid!

Takk Bentebent og frosken

Finnes det andre gode hvite saus-tips til pizza så tar jeg gjerne imot fler! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ethereal

Latterlig enkelt, men fantastisk godt, er det å blande en halv boks Kesam med ca tre-fire revne hvitløksfedd og ca 1/2 ts salt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det sies denne er veldig lik den de har på peppes. Har ikke prøvd den enda.

Bland et beger rømme med 1 ts sukker, 1 ts salt, 1 ss sitronsaft, 1,5 ts løkpulver, 1,5 ts hvitløkspulver og en hel potte hakket gressløk.

Jaaaaa, den er "min" dressing (eller har egentlig lånt den av en som nettopp prøver å kopiere Peppes dressing). Den er virkelig kjempegod, etter at vi prøvde den har vi helt sluttet å kjøpe Peppes dressing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaaaaa, den er "min" dressing (eller har egentlig lånt den av en som nettopp prøver å kopiere Peppes dressing). Den er virkelig kjempegod, etter at vi prøvde den har vi helt sluttet å kjøpe Peppes dressing.

Kan nok stemme det. Jeg fikk den her på KG så :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg har testet Arkana's dressing, og den holder hva den lover!

Min kjære stedatter på 9 år kan aller helst drikke rømmedressing hvis det var opp til henne, så nå er hun storfornøyd med at vi kan lage den selv. Da blir det liksom aldri tomt! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkana du er ganske close til å ha hele oppskriften:)

Her kommer Peppes oppskriften som jeg har fått av en vennine som jobber som kokk på Peppes:)

Peppes rømmedressing

Dette er i rømmedressingen.

Seter rømme. (hvitt lokk)

Vanlig rømme. (grønt lokk)

Hvitløkspulver

Soya olje

Gressløk.

Hvor mye som skal være av hva må dere nok ta litt på feelingen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hittil i dag har jeg fått tilbakemelding fra 7 personer om at jeg lukter hvitløk! :oops:

Og det stemmer nok godt for jeg har bedrevet helgen med å lage dressinger. Ser det har kommet med flere her nå så jeg får vel vedlikeholde duften ut uken. :hoho:

Her en min mening:

En halv boks Kesam med ca tre-fire revne hvitløksfedd og ca 1/2 ts salt.

Super til dipp! (Denne alene vil få kollegar til å gå ett skritt bakover når de skal snakke med deg.)

Tines hvitløksdressing

Super til dipp, litt mer smak enn den forrige. (Spiser du denne også vil dine kollegaer stå i døren når de skal si deg noe.)

Bland et beger rømme med 1 ts sukker, 1 ts salt, 1 ss sitronsaft, 1,5 ts løkpulver, 1,5 ts hvitløkspulver og en hel potte hakket gressløk.

Super på pizza! Sånn ville jeg ha! (Tror jeg kommer til å få penger til bussen hjem i dag, eller vi må kjøre med vinduene åpne...)

Hvitløksdunst fra Drew :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Annonse

Dette er min oppskrift (som skiller seg litt fra de andres)

1 beger Kesam

litt majones

sylteagurker

2 fedd hvitløk

litt purre

litt vårløk

gressløk

saften av en halv sitron

salt og pepper

HAkk opp (i bittesmå biter) hvtløk, vårløk, purre, greeløk og et par sylteagurker. Bland kesam og litt majones og ha grønnsakene. Spe med sitronsaft og litt av sylteagurklaken. Mmm, kjempe godt! Til salater og pizza...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...