AnonymBruker Skrevet 11. november 2012 #1 Skrevet 11. november 2012 Synes det virker som "de fleste" lager grøt av 40 gram og 1 dl melk. Synes det høres litt lite ut! Selv bruker jeg 1.5 dl korn og 3.5 dl væske (halvt om halvt med soyamelk og vann). Jeg veier ikke kornet, har faktisk ikke en matvekt og føler ikke jeg har noe behov for det heller. Er det noe som folk flest gjør, er det en normal ting å gjøre, veier hvor mye de spiser? Anonym poster: c724a1d12906e1876a5c132f7aec72c5
belle_ Skrevet 11. november 2012 #2 Skrevet 11. november 2012 Jeg lager grøt av 50 g havregryn det tilsvarer ca 1 dl i litermålet og ca 2,5 dl vann.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2012 #3 Skrevet 11. november 2012 Synes det virker som "de fleste" lager grøt av 40 gram og 1 dl melk. Synes det høres litt lite ut! Selv bruker jeg 1.5 dl korn og 3.5 dl væske (halvt om halvt med soyamelk og vann). Jeg veier ikke kornet, har faktisk ikke en matvekt og føler ikke jeg har noe behov for det heller. Er det noe som folk flest gjør, er det en normal ting å gjøre, veier hvor mye de spiser? Anonym poster: c724a1d12906e1876a5c132f7aec72c5 Vil du ha hormonforstyrrelser og kreft? Anonym poster: 1f8773a071d79aff5dd470de4bcceb1f
poppy Skrevet 11. november 2012 #4 Skrevet 11. november 2012 Vil du ha hormonforstyrrelser og kreft? Anonym poster: 1f8773a071d79aff5dd470de4bcceb1f Herregud. 1
Gjest cool_water Skrevet 11. november 2012 #5 Skrevet 11. november 2012 Jeg lager min grøt med ca 200 g melk, 50 g havregryn og en dæsj knuste linfrø.
Rubies_ Skrevet 11. november 2012 #6 Skrevet 11. november 2012 Jeg fyller en liten frokostskål med havregryn, har på bittelitt vann (kanskje 5 spiseskjeer), inn i microen i 3-4 minutter, har på kanel og sukrin. Og voila - havregrynsgrøt!
KristineS Skrevet 11. november 2012 #7 Skrevet 11. november 2012 Jeg bruker ca. 1,5 dl havregryn og 3 dl vann om jeg spiser grøten med syltetøy, men det jeg bruker oftest er ca 1 dl(40-50g) havregryn, 2 dl vann og et halvt eple i biter. Også litt kanel.
AnonymBruker Skrevet 11. november 2012 #8 Skrevet 11. november 2012 Det kommer an på hvor mye mat jeg vil ha, det. Som regel lager jeg av 60 gram havregryn, og så litt vann. Måler aldri vannet. Det er ganske vanlig å veie, ja. Det er mye mer nøyaktig, og også mer praktisk i og med at da kan jeg bare helle grynene rett i bollen jeg lager grøten i, og slipper å vaske opp et litermål i tillegg. Anonym poster: 17ad7cdde8070962b6a6c5b13dbdb99f
AnonymBruker Skrevet 11. november 2012 #9 Skrevet 11. november 2012 Jeg bruker ca. 1,5 dl havregryn og 3 dl vann om jeg spiser grøten med syltetøy, men det jeg bruker oftest er ca 1 dl(40-50g) havregryn, 2 dl vann og et halvt eple i biter. Også litt kanel. Det har jeg også prøvd noen ganger. Veldig godt! Har du i eplet før du varmer grøten? Anonym poster: 8bfe7cf950607663dfe08771044be2bf
KristineS Skrevet 11. november 2012 #10 Skrevet 11. november 2012 Det har jeg også prøvd noen ganger. Veldig godt! Har du i eplet før du varmer grøten? Anonym poster: 8bfe7cf950607663dfe08771044be2bf Har eplebitene i kasserollen sammen med vann og havregryn ja. Synes det er best når grøten får stå på svak varme ei stund slik at eplebitene blir myke og varme. Med litt kanel i smaker det som eplekake
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå