Gå til innhold

Frossen reinsdyrstek, hvor lenge kan den være i kjøleskapet etter opptining?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei :)

Jeg bor i utlandet, og skal til Norge i morgen. Jeg tenkte å kjøpe med meg reinsdyrstek, og de er vanligvis i frysedisken på Ica og Meny.

Jeg regner med at reinsdyrsteken tiner litt opp på hjemveien, og at den da ikke kan/bør fryses på nytt. Noen som vet hvor lenge opptint, vakumpakket stek holder seg i kjøleskapet? Kanskje noen har en pakke liggende (det pleier jo å stå på pakken).

Jeg har ikke så veldig lyst til å kaste fra meg kofferten og gå i gang med reinsdyrmiddag første dagen jeg kommer hjem :)

Anonym poster: 1c74f093d5399b9bb8cac437a65794e0

Videoannonse
Annonse
Gjest navnelapp
Skrevet

Pakk den i avispapir når du tek den ut av frysaren, og legg den mellom masse tøy i kofferten. Med mindre du skal fly til Australia burde det gå fint. Husk på at det er ganske kaldt (nesten kjøleskapskaldt) i koffertrommet på flyet. Og det er nok at steika er frossen i midten, så kan den frysast igjen. I kjøleskap vil eg tippe at den held seg i tre-fire veker.

Skrevet

Pakk inn med avispapir og plast og ha den i kofferten mellom klærne. Er det en lang reise kan du ha isbitposer rundt steka under papiret og plasten. Hvis noe er tint kan du skjære /skave av det kjøttet som er tint og lage finnbiff. Men er den bare halvtint kan du fint legge den i fryseren igjen.

Anonym poster: 90c1ce63228cabf0ff4241f4069fff18

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...