Belima Skrevet 3. november 2012 #1 Del Skrevet 3. november 2012 Hva slags ost bruker dere på pizzaen? i går prøvde jeg for første gang ferdig revet mozarella, men ble så skuffet. Den ble bare brun og overhodet ikke "seig og lang" som den en får når en spiser ute. Ikke stekte jeg den for lenge heller, for den var bare med de sidte 8 minuttene. Hva bruker du? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 3. november 2012 #2 Del Skrevet 3. november 2012 Jeg liker å blande mozarella (den ferdigrevne i pose) med jarlsberg. Har ikke opplevd at den blir brun.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BM2 Skrevet 3. november 2012 #3 Del Skrevet 3. november 2012 Temperatur kan ha noe å si. Personlig kjører jeg ren Norvegia. Mmm, schmackher gått! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. november 2012 #4 Del Skrevet 3. november 2012 Jeg er ofte slapp og bruker den ferdige blandingen fra tine, den med 4 forskjellige oster i. Andre ganger blander jeg bare Norvegia og Jarlsberg, syns det blir godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinglepetra Skrevet 3. november 2012 #5 Del Skrevet 3. november 2012 veldig glad i mozzarella, har aldri opplevd at den blir brun. En blanding av jarlsberg og cheddar er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rubies_ Skrevet 3. november 2012 #6 Del Skrevet 3. november 2012 Hva slags ost bruker dere på pizzaen? i går prøvde jeg for første gang ferdig revet mozarella, men ble så skuffet. Den ble bare brun og overhodet ikke "seig og lang" som den en får når en spiser ute. Ikke stekte jeg den for lenge heller, for den var bare med de sidte 8 minuttene. Hva bruker du? Jeg anbefaler deg å heller bruke fersk mozzarella fra en klump. Sånn som denne: Og så stekte pizzaen kort på høy varme. Personlig bruker jeg Järlsberg. Syns det smaker best. Om jeg ikke har det kan jeg bruke vanlig Norvegia. Når jeg lager italiensk pizza med tynn bunn bruker jeg denne mozzarella-klumpen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Medlem Skrevet 3. november 2012 #7 Del Skrevet 3. november 2012 Jarlsberg eller Mozzarella, avhengig av type pizza og hva jeg har tilgjengelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 3. november 2012 #8 Del Skrevet 3. november 2012 Kommer an på pizzaen. Er og glad i (klumpe-)mozarella, i tillegg går det mye i jarlsberg, og kan finne på å snike inn litt cheddar, parmesan, blåmuggost og sånt. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eiil Skrevet 3. november 2012 #9 Del Skrevet 3. november 2012 Jarlsberg <3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 3. november 2012 Forfatter #10 Del Skrevet 3. november 2012 Ok, tusen takk alle sammen. Stekte pizzaen på vel 200 gr og hadde osten på bare de siste 8 minuttene. Må ha hatt skikkelig uflaks jeg da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rubies_ Skrevet 3. november 2012 #11 Del Skrevet 3. november 2012 Ok, tusen takk alle sammen. Stekte pizzaen på vel 200 gr og hadde osten på bare de siste 8 minuttene. Må ha hatt skikkelig uflaks jeg da. Men når du bruker disse ferdigposene med revet Mozzarella så er de så tynne de strimlene, at de lett kan brenne seg uansett. Har du osten under det andre fyllet, forresten? Det kan hjelpe å ha først bunnen, deretter tomatsaus, og så osten, før du har på skinke eller grønnsaker eller hva det nå måtte være. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. november 2012 #12 Del Skrevet 3. november 2012 Jeg bruker ofte ferdigrevet posemozzarella på pizzaene mine, og jeg steker dem på 270 grader, så jeg synes vel ikke 200 var særlig varmt akkurat. Det går helt fint det! Men at osten blir gyllen er jo bare bra, hvem vil ha smeltet og blek ost på pizzaen sin? Anonym poster: facc0caaf6586a8dc25f780ed20528ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 3. november 2012 #13 Del Skrevet 3. november 2012 (endret) Engelsk cheddar, fersk bøffelmozzarella. Så drysset med nyrevet, smakskraftig parmesam og dryppet med førstepresset olivenolje. -> 230 - 240 grader, pizzafunksjon (undervarme og varmluft) i 15-20 minutter. Tiden avhenger av fyllet. Endret 3. november 2012 av Lille-pus 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. november 2012 #14 Del Skrevet 3. november 2012 Engelsk cheddar, fersk bøffelmozzarella. Så drysset med nyrevet, smakskraftig parmesam og dryppet med førstepresset olivenolje. -> 230 - 240 grader, pizzafunksjon (undervarme og varmluft) i 15-20 minutter. Tiden avhenger av fyllet. Kan jeg få spise pizza hos deg en dag? Hørtes veldig, veldig godt ut! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 3. november 2012 #15 Del Skrevet 3. november 2012 Kan jeg få spise pizza hos deg en dag? Hørtes veldig, veldig godt ut! Med den aller største fornøyelse, Bunhilde Det ville være min glede 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 3. november 2012 #16 Del Skrevet 3. november 2012 Bruker mye Tines 4 oster. Til pitapizza bruker jeg mozarella (fra klump) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mari kontrari Skrevet 4. november 2012 #17 Del Skrevet 4. november 2012 Du må ikke kjøpe ferdig revet mozarella - mozarella skal være fersk og ligge i lake (slik klump). Sjekk bakpå posen at du kjøper den som er av bøffelmelk om du finner den, den har best smak. Det eneste som er brukendes til pizza av ferdigrevet-produkter er den som heter "fire oster", alt annet er stort sett bare møl. Se særlig opp for de som bare heter "revet", det er en grunn til at det ikke står "ost" der... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 4. november 2012 #18 Del Skrevet 4. november 2012 Er det bare meg som synes den der ferske mozzarellaen ikke smaker noe i det hele tatt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest X-1 Skrevet 4. november 2012 #19 Del Skrevet 4. november 2012 Bruker stort sett Norvegia på pizzaen (noen ganger har det blitt ferdigrevet ost fra pose), siden det er den eineste kvitosten/gulosten mannfolket mitt liker. Eg kunne gjerne tenkt meg å ha Jarlsberg eller prøve andre oster, men når vi deler pizza, så blir det bare kav. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå