Ceci-Angel Skrevet 2. november 2012 #1 Skrevet 2. november 2012 Hei. Trenger tips til tapas retter som gjerne kan serveres kald og lages dagen i forveien. Blir 30 stk. Tenkte å lage foccasia samme dag. Også gjerne tipss til enkel varm tapas rett... Alt av tips og oppskrifter mottas med stoooor takk: Ann
Rubies_ Skrevet 2. november 2012 #2 Skrevet 2. november 2012 - Lomper/tortillas fylt med spekeskinke/røkelaks, ruccola og kremost - Spicy kjøttboller - Ovnsbakte poteter med diverse oliveolje, urter og røkt havsalt - Matmuffins (muffins med salami, ost, purreløk f.eks.) - Dadler med bacon rundt, eller svisker med bacon rundt - Marinerte scampi
skruf Skrevet 2. november 2012 #3 Skrevet 2. november 2012 Til så mange tror jeg at jeg ville ha bestilt catering......mange har tapas som de leverer! Det er MYE jobb å lage tapas til 30stk! 3
CathFoto Skrevet 3. november 2012 #4 Skrevet 3. november 2012 Fylt sopp er veldig lettvint og godt, men bør serveres varmt. Spansk potetomelett Skinker Ost Oliven Artisjokker Tomatsalat
Frk. Belle Skrevet 5. november 2012 #5 Skrevet 5. november 2012 En stor pai laget i langpanne og skjært i ruter synes jeg er super tapasmat til mange.. Paideigen kan du evnt. kjøpe ferdig eller kjøpe et par pakker med paideigmix fra Maizena som blandes med vann. Fyll kan jo varieres i det uendelige men jeg synes egg, melk, skinke, purre og ost er godt. Jeg lagde også noen superenkle (og knallgode) kyllingkjøttboller i helga: kyllingkjøttdeig blandet med hakket choritzo og egg. Mye smak for lite jobb Salat med spinat, avocado, mango og pinjekjerner er et annet tips. Laks, både varm- og kladrøkt er jo digg da
Citrus Skrevet 5. november 2012 #6 Skrevet 5. november 2012 Tortilla Kjøttboller - gjerne med chorizo Dadler med bacon Spekeskinke Manchego Aioli Oliven Tomatsalat (god balsamico til!) Lakseruller/spekematruller Pastasalat (godt kaldt, mange varianter og rekker til mange) Ellers er det jo gjerne flest retter som er best om man varmer det opp.
LittDiva Skrevet 5. november 2012 #7 Skrevet 5. november 2012 (endret) Kyllingvinger I tillegg til det som er nevnt før Endret 5. november 2012 av LittDiva
AnonymBruker Skrevet 5. november 2012 #8 Skrevet 5. november 2012 Jeg lager kjøttboller i god tid i forveien og fryser de ned. De varmes og gjør seg ferdig i tomatsaus som lages dagen før eller samme dag. Anonym poster: d6bf33b3c479da286a3ec6b26e96f50e
Gjest Skrevet 6. november 2012 #9 Skrevet 6. november 2012 I tillegg til annet som er nevnt her : minipannekaker smaker godt kalde
Gjest ledah Skrevet 8. november 2012 #10 Skrevet 8. november 2012 Vet du etterlyser kalde tapasretter. Jeg anbefaler (hvitvins) Dampede blåskjell. Smaker himmelsk Det kan jo være godt med litt varmretter på tapasbordet. Alt trenger jo ikke å være kald
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå