Gå til innhold

Dagbøter ved utbedring på 1. års befaring?


Mrs. B

Anbefalte innlegg

Flyttet inn i en helt ny leilighet for ett år siden. Har hatt en del probemer på badet med sprukne fliser og fuger på delevegger o.l. og det viser seg at disse deleveggene (dusjnisje) har blitt revet en gang før vi flyttet inn og så blitt satt opp på nytt. Nå i forbindelse med 1 års befaring skal dette utbedres.

I verste fall må nesten hele badet fikses på nytt pga. membranen som ikke kan skjøtes (noe den jo må ha blitt gjort da deleveggene ble tatt ned og satt opp på nytt). Dersom vi ikke kan bo i leiligheten mens dette utbedres (pga manglende toalett osv). Har vi da krav på dagbøter? Har selvsagt tenkt å snakke med byggherre om dette, men det kan være greit å vite fra andre [nøytrale parter] om dette er noe man har krav på. Det er jo byggherres ansvar og ikke vår feil. Hadde dette blitt oppdaget rett før vi flyttet inn ville vi jo fått dagbøter for forsinket innflytting.. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Tror nok dere har krav til å få dekket utgiftene med å måtte bo på hotell e.l., men ikke regne med å bli rike på dette. :wink:

Lykke til i hvert fall! Det er noe herk med slikt som ikke er i orden.

Hilsen Lille meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...