Rskre Skrevet 31. oktober 2012 #1 Skrevet 31. oktober 2012 (endret) Her kan brukarar fortelje om den gode lokale maten som kjenneteiknar fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Endret 31. oktober 2012 av Rskre
absinthia Skrevet 31. oktober 2012 #2 Skrevet 31. oktober 2012 Dersom du ikke hadde vært så spesifikk, så kan det hende at du får flere å snakke med i tråden. Jeg har ihvertfall ikke peiling, men ser for meg at det som i resten av landet er en masse lefsebaking der oppe. 1
AnonymBruker Skrevet 1. november 2012 #4 Skrevet 1. november 2012 Her kan brukarar fortelje om den gode lokale maten som kjenneteiknar fjellbygdene nord i Gudbrandsdalen. Du får fortelle du da, siden du har så peiling. Eller ikke. Anonym poster: 7ec24fa45f228a8fca40556699b51bbf
Rskre Skrevet 1. november 2012 Forfatter #5 Skrevet 1. november 2012 Du får fortelle du da, siden du har så peiling. Eller ikke. Anonym poster: 7ec24fa45f228a8fca40556699b51bbf No er eg ikkje kjerring heller, men eg kan nemne t.d. vassuppe med noko surt oppi, kjuke, vassgraut, søll, spekesild, mjølkevelling, rømmekolle, avletter, mjølkevelling, flatbrød, sterk kvitost.
Cosette Skrevet 1. november 2012 #6 Skrevet 1. november 2012 Du kan jo fortelle om julemat Vågå-style. Hva spiser dere i høytiden der oppe? 2
AnonymBruker Skrevet 1. november 2012 #7 Skrevet 1. november 2012 No er eg ikkje kjerring heller, men eg kan nemne t.d. vassuppe med noko surt oppi, kjuke, vassgraut, søll, spekesild, mjølkevelling, rømmekolle, avletter, mjølkevelling, flatbrød, sterk kvitost. Huff..... Anonym poster: 2280f590bedf81ac974d9906511c0502 2
Gjest Eurodice Skrevet 1. november 2012 #8 Skrevet 1. november 2012 No er eg ikkje kjerring heller, men eg kan nemne t.d. vassuppe med noko surt oppi, kjuke, vassgraut, søll, spekesild, mjølkevelling, rømmekolle, avletter, mjølkevelling, flatbrød, sterk kvitost. Det dukker opp et barndomsminne. Jeg pleide å være med bestemoren min og fôre grisene med vassgraut .
Rskre Skrevet 1. november 2012 Forfatter #9 Skrevet 1. november 2012 Avletto er jo godt, og alle i Ottadalen har sitt eige avlettjarn. 3 dl kremfløyte 3 dl sur fløyte (seterrømme) ½ kopp vatn salt byggmjøl/kveitemjøl Skryllo er også godt, liknar på kromkaker (men med fløyte istadenfor egg) ½ liter kremfløyte 4 ss sukker 4 dl kveitemjøl vanilje Nepsuppe er godt.
Rskre Skrevet 1. november 2012 Forfatter #10 Skrevet 1. november 2012 Det dukker opp et barndomsminne. Jeg pleide å være med bestemoren min og fôre grisene med vassgraut . Eg har ete vassgraut kvar morgon heile livet igjennom.
Gjest Lille-pus Skrevet 1. november 2012 #11 Skrevet 1. november 2012 Tilbake til tråden tema, folkens; Rummebrø' (rømmebrød i skriftlig form) - julesnadder de lux
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2012 #12 Skrevet 8. desember 2012 Mjukbrød, søll, tjuke, potetgraut Anonym poster: 709b3cc4b5ccf951b2ef5d57e5c97140
Sulosi Skrevet 8. desember 2012 #13 Skrevet 8. desember 2012 Tråden er ryddet for avsporinger. Sulosi, mod.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2012 #14 Skrevet 9. desember 2012 Lammekjøtt......?? Anonym poster: 22443e09fc7234a38b62c1d53184f674
Gjest navnelapp Skrevet 9. desember 2012 #15 Skrevet 9. desember 2012 Men kva er tjuke/Kjuke? Eg trudde det var noko som vaks på tre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå