Linkas Skrevet 30. oktober 2012 #1 Skrevet 30. oktober 2012 I denne jungelen av erstatninger, hva er best og bruke? Tenker da først i bakst og te.. Blir ikke klok på dette her, men vil veldig gjerne kutte ned på søtt i hverdagen.
Linkas Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #3 Skrevet 30. oktober 2012 Vil det sette annen smak på bakst? Eller vil det ikke være stor forskjell? Hvor mye skal jeg da bruke i forhold til vanlig sukker? Hvis det står for eksempel 100g sukker, vil det være samme mengde sukrin?
Gjest Tigress Skrevet 30. oktober 2012 #4 Skrevet 30. oktober 2012 Sukrin er stort sett det same, ja. Men du vil oppleve at sukrinen gjer ei kald kjensle, bokstaveleg tala - det er ein sukkeralkohol, og dei er kjølande.
Linkas Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #5 Skrevet 30. oktober 2012 Så det vil påvirke smak da.. Er det noe annet som ikke virker sånn, men fortsatt er bedre enn sukker? Så noe som het Stevia i butikken idag. Hvordan er det i forhold til Sukrin?
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2012 #6 Skrevet 30. oktober 2012 Stevia er omtrent 200-300 ganger så søtt som sukker. Det kan gi en bitter smak om man bruker for mye, og siden det er såpass sterkt bruker du bare pitte, pitte litt av det. Noe som betyr at du må kompensere med annen tørrvare/mindre væske. Sukrin+ er blanding av sukker og stevia, ca 2 ganger så søtt som sukker. Det skal ikke gi den kalde smaken som sukrin kan gi. Sukrin er forøvrig bare ca 70% så søtt som sukker, så du må bruke mer for å samme søtheten. Jeg ville gått for sukrin+, og prøvd meg frem med mengde. Anonym poster: 581cea0369c74804df5adeea4a8a00dd
Linkas Skrevet 30. oktober 2012 Forfatter #7 Skrevet 30. oktober 2012 Da skal jeg lese litt og teste ut det Tusen takk for svar, og flere tips er hjertelig velkomne i mitt forsøk på en sunnere livsstil
belle_ Skrevet 30. oktober 2012 #8 Skrevet 30. oktober 2012 Som sagt over her, sukrin+, beste jeg har prøvd. Så slipper man den kalde isende smaken man kan få av vanlig sukrin.
bambyb82 Skrevet 7. november 2012 #9 Skrevet 7. november 2012 Jeg personlig foretrekker å bruke tagatesse. Den selges på helsekost og du skal bruke halv menge i forhold til vanlig sukker. Ellers har jeg brukt å blande sukrin, stevia og tagatesse. Ingenting blir helt som vanlig sukker, men det funker En fordel med tagatese er at den kan karamelliseres
AnonymBruker Skrevet 7. november 2012 #10 Skrevet 7. november 2012 match.com Anonym poster: 965cbfda0fd4c507f972d468033bb9ca 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå