AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2012 #1 Del Skrevet 27. oktober 2012 Dumt spørsmål, men jeg må jo spørre når jeg ikke vet: Jeg har kokte krabbeklør liggende til tining i kjøleskapet er det bare å spise dem direkte når de er tint? Det skal vel ikke gjøres noe med med dem enn å ta dem ut av skallene og ha dem på loffen? Anonym poster: 3806b44761d9c3f346c787b70efef85d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 27. oktober 2012 #2 Del Skrevet 27. oktober 2012 Tin og spis Jeg syns det er godt med litt majones og/eller sitron på, men det er en smakssak. Godt pleier det å være uansett. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2012 #3 Del Skrevet 27. oktober 2012 Takk for hjelpen ja, vi har majones og sitron også. Jeg så det var anbefalt å ha dill i tillegg, men det hopper vi over, for dill er av de få tingene som virkelig ikke er godt Anonym poster: 3806b44761d9c3f346c787b70efef85d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå