Gå til innhold

Kongekrabbe - bare å tine og spise?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Dumt spørsmål, men jeg må jo spørre når jeg ikke vet: Jeg har kokte krabbeklør liggende til tining i kjøleskapet :) er det bare å spise dem direkte når de er tint? Det skal vel ikke gjøres noe med med dem enn å ta dem ut av skallene og ha dem på loffen?

Anonym poster: 3806b44761d9c3f346c787b70efef85d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tin og spis :)

Jeg syns det er godt med litt majones og/eller sitron på, men det er en smakssak. Godt pleier det å være uansett.

:heks:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hjelpen :) ja, vi har majones og sitron også. Jeg så det var anbefalt å ha dill i tillegg, men det hopper vi over, for dill er av de få tingene som virkelig ikke er godt ;)

Anonym poster: 3806b44761d9c3f346c787b70efef85d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...