Gå til innhold

Typisk norsk forrett?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ville nok servert rømmegrøt, det er kjempemektig så egner seg vel ikke så altfor godt til forrett, men i en veldig liten porsjon så går det fint.

Synes forøvrig ikke det gjør så mye om du serverer lefser med røykalaks selv om du har laks til hovedrett. Det er to produkt som er veldig mye brukt i Norge, og siden det er to så forskjellige behandlingsmetoder (regner med du skal koke/steke laksen) som gir to helt ulike produkt så vil jeg si det går helt fint.

Men er du heelt sikker på at du skal lage laks til hovedrett? For meg er feks fårikål, raspeball/potetball, rømmegrøt, kjøttkaker i brun saus, pinnekjøtt hovedretter som er mye mer typisk norsk :)

Skrevet

Det ble blomkålsuppe til forrett og laks til hovedrett, og alle likte det! Suksess!

Takk for veldig gode råd alle sammen!

  • Liker 3
Gjest Violetta
Skrevet

Åttitallsslageren rekecocktail? Det er vel norsk...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...