LilleMy28 Skrevet 29. februar 2004 #1 Skrevet 29. februar 2004 Me har ca. 55 gjester til middag, og det kommer 15 gjester til kaffe etterpå. Det er jo litt dumt dersom alle er godt på en snurr når kaffegjestene kommer, dei kan jo kanskje føle seg litt utafor. Har også angst for fulle gjester som skal kommentere talene og kanskje bare plutselig reiser seg og holder taler dei ikkje har fått godkjennelse for. Men me vil jo heller ikkje ha et alkoholfritt bryllup, folk kan drikke så mykje dei vil etter maten.... Noen som har tips hvordan vi kan løse dette? :o
Gjest Poirot Skrevet 29. februar 2004 #2 Skrevet 29. februar 2004 Dere trenger jo ikke å fylle opp vinglassene hvert 5. minutt.
LilleMy28 Skrevet 29. februar 2004 Forfatter #3 Skrevet 29. februar 2004 Dere trenger jo ikke å fylle opp vinglassene hvert 5. minutt. nei, greit det, men lokalet serverer kun maten, drikke er plassert ut i grupper på bordet...
Fakse Skrevet 29. februar 2004 #4 Skrevet 29. februar 2004 nei, greit det, men lokalet serverer kun maten, drikke er plassert ut i grupper på bordet... Det er IKKE en bra løsning for å forhindre at folk blir fulle for fort. Om dere har muligheten så sørg for å få drikka bort fra bordene, og få serveringspersonalet til å sørge for at folk hele tiden har fulle vannglass ved siden av. Se også på alkoholprosenten i vinen, det varierer faktisk ganske mye.
Gjest Tex Skrevet 29. februar 2004 #5 Skrevet 29. februar 2004 Vi skal ikke ha alkohol stående på bordet, etter å ha blitt p ådet sterkeste frarådet det av våre proffe bartendere. Vi skal derimot ha stående vannkarafler, slik at folk drikker vann også..... Vi skal ha egen buffet med drikke, slik at folk må hente det selv. Og vi vurderer å hyre inn et par jenter som kan servere vin i glassene til folk under middagen. I baren står to trauste damer, som skal få beskjed om hvem som ikke trenger å få de sterkeste drinkene....
Gjest Poirot Skrevet 29. februar 2004 #6 Skrevet 29. februar 2004 God ide Tex å ha egen drikkebuffet, da blir det litt mer synlig når man serverer seg, så modererer man seg. Drikke på bordet er definitivt noe som gjør folk raskere fulle.
Gjest MrsL Skrevet 29. februar 2004 #7 Skrevet 29. februar 2004 Kan dere ikke finne ut om de kan servere drikken i stedet? Det at drikken står på bordet gjør det nok lettere å bli full før Færder....... Vi skal la servitørene servere drikken. Og de har tilmålt drikkevarene til hver rett. Vi har også begrenset antall cognac til kaffen og vi skal ha bonger etterpå. De vurderer vi å ha kin vin og øl på, og om noen ønsker noe annet så betaler de selv for det i baren.
Augustbrud02 Skrevet 1. mars 2004 #8 Skrevet 1. mars 2004 Har full forståelse for at du vil unngå dette ja, men den beste måten å unngå det på er som det er nevnt oppe her og ha kontroll over serveringen. Jeg ville absolutt hatt noen til å servere drikke, slik at ikke alle selv går og tar det man vil da.
Lullu Skrevet 1. mars 2004 #9 Skrevet 1. mars 2004 Enig med de over. Et annet tips er å ikke sette frem noe alkohol før maten? Et glass velkomstdrink kanskje, men ikke øl og vin?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå