AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2012 #1 Skrevet 18. oktober 2012 Hvordan kan man se på utsiden om løken (rød og "vanlig") er for gammel til å spises? Jeg lurer også på det sammt mht sitron.. Anonym poster: 2ce2f9041f389bc9659a1bcfa582540d
Evitas Skrevet 18. oktober 2012 #2 Skrevet 18. oktober 2012 Når den begynner å bli myk er den ikke god lenger. Sitronen krymper, har den bare krympet litt er den grei men etterhvert blir den bitter! 1
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2012 #3 Skrevet 18. oktober 2012 Ok. Tusen takk for svar. Hilsen fra TS. Anonym poster: 2ce2f9041f389bc9659a1bcfa582540d
Gjest gjest17 Skrevet 18. oktober 2012 #4 Skrevet 18. oktober 2012 Det ser du ganske kjapt om du skjærer i den også. Som sagt skal den være fast som Evitas sier. Ofte er det også bare de ytterste lagene som trenger å vrakes, resten kan brukes :-) 1
Gjest navnelapp Skrevet 18. oktober 2012 #5 Skrevet 18. oktober 2012 Eg brukte ein sitron i dag som var mørk gul og ganske mjuk, men sitronsafta var frisk og fin, og smakte veldig godt. Både sitron og løk rotnar og mugnar, og då vert dei først heilt blaute, slik at du omtrent kan trykke fingeren igjennom skalet, og så ser du muggen. Er dei faste og ikkje mugne kan du heilt trygt spise dei. Løk vert jo oppbevart opptil eit år, akkurat som poteter og gulrøtter.
Rubies_ Skrevet 18. oktober 2012 #6 Skrevet 18. oktober 2012 Når den har pels. Eller hvis det drypper brunt vann av den.
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2012 #7 Skrevet 19. oktober 2012 Mine løk begynner å spire, og "innmaten" krymper. Men jeg bruker dem alikevel Anonym poster: 5817ffdac382ef8f7bac648e6987456e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå