Gå til innhold

Inspirasjon!!


Birgitte

Anbefalte innlegg

Det var en tråd her for en ukes tid siden(??) som omhandlet utnytting av plassen under trappen. Jeg ble umiddelbart inspirert og gikk i gang med å forberede kosekrok til ungene. Planen er imidlertid endret - de trenger ikke mer plass de aldri bruker - faktisk så er en hel haug med andre planer realisert. Jeg trengte tydeligvis et lite puff for å bli inspirert til å bedrive interøraktiviteter i egen heim. Og det puffet fikk jeg her av dere friske, energiske og moderne/modne jenter. Takk skal dere ha!

Jeg har ominnredet på alle knaggene i hele huset i håp om å få et bedre system for liten og for stor. Alt som finnes av kurver og bokser er mobilisert til inngangspartiet. Alle dører unntatt til bad og soverom ligger som sklier på utetrappa ( fire trinn!), dørene er erstattet med fantastiske porno glassperle- og plastikktrådgardiner. Dette er så moro!!

Og i morgen skal jeg snekre hyller av en demontert garderobe. Det er ekstra moro å klare å utnytte det man har istedet for å kjøpe alt nytt. Grip inspirasjonen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...