Gjest vichy Skrevet 27. februar 2004 #1 Skrevet 27. februar 2004 Hei! Jeg skal lage sursøt saus med koteletter, og lurer på om jeg skal bruke fusilli til. Vil det passe, eller er det helt kræsj? Håper på svar!
Piglet Skrevet 27. februar 2004 #2 Skrevet 27. februar 2004 Ris er kanskje bedre, men pasta går sikkert bra det også. Piglet
Arkana Skrevet 27. februar 2004 #3 Skrevet 27. februar 2004 Det går nok bra. Mange bruker jo nudler til kinesisk mat (deriblandt sursøte sauser) og mange av nudelsortene er laget av omtrent det samme som pasta.
Gjest Anonymous Skrevet 27. februar 2004 #4 Skrevet 27. februar 2004 Tusen takk for svar, jenter! :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå