Iset Skrevet 27. februar 2004 #1 Skrevet 27. februar 2004 hvorfor gidder de å ha det på i det hele tatt? maisen blir som harde ekle små klumper, jeg må stå å plukke dem ut en etter en før jeg steker pixzzaen, hver gang. og jeg ELSKER mais. ananas på pizza er også kjempegodt, men der og er det problemer med å få den god. den blir seig og ekkel. fysj! :evil:
Midnattsol Skrevet 27. februar 2004 #2 Skrevet 27. februar 2004 Lager heller pizza selv, jeg. Frossenpizza er jo ikke noe særlig uansett. Fort gjort med deigmix. Hm...tenker de blir pizza i kveld. :-)
Iset Skrevet 27. februar 2004 Forfatter #3 Skrevet 27. februar 2004 ja vi og lager alltid hjemmelaget, men av og til i nøden er det frossenpizza på oss. men det er ikke ofte. iallefall ikke nå når vi er på slankis
Arkana Skrevet 27. februar 2004 #4 Skrevet 27. februar 2004 Nå spiser vi aldri frossenpizza, men mais på hjemmelaget pizza er kjempegodt. Det skal vi forøvrig ha i dag, hjemmelaget kyllingpizza med mais og annet godt oppå. :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå