Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei dere, jeg har tenkt litt på å kjøpe sukrin. Jeg har ikke godt av alt det sukkeret, og jeg prøver å gå ned i vekt. Men så lurer jeg på hva dere bruker sukrin til?

Er det noen spesielle matretter dere lager ofte, som dere bruker sukrin i?

Feks havregrøt, eplekake osv? Jeg har ikke bestemt meg helt, fordi jeg er redd det ikke blir brukt opp. :)

Anonym poster: 38ec105c7853104951f5112b38fa1361

Videoannonse
Annonse
Gjest barista
Skrevet

Bruker det til alt jeg vanligvis ville brukt sukker til. Kakebaking, gjærbakst, proteinpannekaker, havregrøt, iskaffe, ++

  • Liker 1
Skrevet

Hei dere, jeg har tenkt litt på å kjøpe sukrin. Jeg har ikke godt av alt det sukkeret, og jeg prøver å gå ned i vekt. Men så lurer jeg på hva dere bruker sukrin til?

Er det noen spesielle matretter dere lager ofte, som dere bruker sukrin i?

Feks havregrøt, eplekake osv? Jeg har ikke bestemt meg helt, fordi jeg er redd det ikke blir brukt opp. :)

Anonym poster: 38ec105c7853104951f5112b38fa1361

Jeg vil anbefale deg å kjøpe Tagatesse istedenfor Sukrin. Jeg har begge deler, men synes at Tagatesse fungerer bedre som erstatning for sukker enn det Sukrin gjør. Jeg synes Sukrin har en litt isende følelse mens Tagatesse er veldig likt sukker. Jeg bruker det til alt jeg tidligere brukte sukker til.

Anonym poster: f9df8e4e21a5f5939c97cc2e4380c5f7

Skrevet

Jeg vil anbefale deg å kjøpe Tagatesse istedenfor Sukrin. Jeg har begge deler, men synes at Tagatesse fungerer bedre som erstatning for sukker enn det Sukrin gjør. Jeg synes Sukrin har en litt isende følelse mens Tagatesse er veldig likt sukker. Jeg bruker det til alt jeg tidligere brukte sukker til.

Anonym poster: f9df8e4e21a5f5939c97cc2e4380c5f7

Hvor får man kjøpt det bortsett fra på nettet?

Anonym poster: 2ccf330e248e0fa073bf94cb20bf8f7a

Skrevet

Hvor får man kjøpt det bortsett fra på nettet?

Anonym poster: 2ccf330e248e0fa073bf94cb20bf8f7a

De har det på de fleste / mange helsekostbutikker (i alle fall i Oslo). Har det også på noen dagligvarebutikker.

Anonym poster: f9df8e4e21a5f5939c97cc2e4380c5f7

Skrevet

Jeg vil anbefale deg å kjøpe Tagatesse istedenfor Sukrin. Jeg har begge deler, men synes at Tagatesse fungerer bedre som erstatning for sukker enn det Sukrin gjør. Jeg synes Sukrin har en litt isende følelse mens Tagatesse er veldig likt sukker. Jeg bruker det til alt jeg tidligere brukte sukker til.

Anonym poster: f9df8e4e21a5f5939c97cc2e4380c5f7

Det er nesten ingen som reagerer på sukrin. Tagatesse derimot er det mange som får løs mage av. Inkludert meg. Det skal ikke mye tagatesse til før jeg produserer store mengder gass og er i nærheten av en do resten av kvelden... Men jeg skal være enig i at smaken på tagatesse er bedre enn sukrin. Men det hjelper ikke når jeg reagerer på tagatesse. Men ved å blande søtningene jeg har, så smaker det bra og magen er fornøyd. Men skal jeg bruke kun én søtning så bruker jeg sukrin (evt stevia hvis det er i noe som er surt).

Skrevet

Jeg blir syk og kjemedårlig av både sukrin, stevia, splenda etc. Jeg synes i tillegg at det smaker kjempeekkelt. Vil heller spise skikkelig sukker en gang iblandt, men det er jo smak og behag. Det meste av sukkerfritt selges på helsekostbutikker.

Skrevet

Jeg bruker sukrin i alle situasjoner jeg ellers ville ha brukt sukker

  • Liker 1
Skrevet

Hva med splenda? Er det også en sunn erstatning?

Anonym poster: aa4dc64794659758297aab9570c165f4

Skrevet

Det er nesten ingen som reagerer på sukrin. Tagatesse derimot er det mange som får løs mage av. Inkludert meg. Det skal ikke mye tagatesse til før jeg produserer store mengder gass og er i nærheten av en do resten av kvelden... Men jeg skal være enig i at smaken på tagatesse er bedre enn sukrin. Men det hjelper ikke når jeg reagerer på tagatesse. Men ved å blande søtningene jeg har, så smaker det bra og magen er fornøyd. Men skal jeg bruke kun én søtning så bruker jeg sukrin (evt stevia hvis det er i noe som er surt).

Samme her blir skikkelig dårlig av små mengder så jeg holder meg langt unna tagatesse!

Skrevet

Hva med splenda? Er det også en sunn erstatning?

Anonym poster: aa4dc64794659758297aab9570c165f4

Splenda er kunstig søtning, og ikke i nærheten av like sunt som sukrin. Sukrin er 100% naturlig.

Jeg bruker sukrin overalt hvor sukker brukes. Jeg bruker ofte stevia og sukrin i kombinasjon.

Om du er redd "ising", kjøp Sukrin+. Dette er blanding av sukrin og stevia, og du får ikke den kalde følelsen.

Anonym poster: 88ec1cbeefc62531b924d091b69cf66e

  • Liker 1
Gjest Vena Cava
Skrevet

Splenda er kunstig søtning, og ikke i nærheten av like sunt som sukrin. Sukrin er 100% naturlig.

Jeg bruker sukrin overalt hvor sukker brukes. Jeg bruker ofte stevia og sukrin i kombinasjon.

Om du er redd "ising", kjøp Sukrin+. Dette er blanding av sukrin og stevia, og du får ikke den kalde følelsen.

Anonym poster: 88ec1cbeefc62531b924d091b69cf66e

Hvor får man kjøpt det? Helsekost?

Skrevet

Hvor får man kjøpt det? Helsekost?

Blant annet. Du kan også kjøpe på funksjonellmat.no

Anonym poster: 88ec1cbeefc62531b924d091b69cf66e

Skrevet

Heldigvis har verken jeg eller noen av de jeg har servert mat med Tagatesse til reagert på det (blitt dårlige i magen). Diverse godteri man får kjøpt uten sukker (med ymse søtningsstoffer) tåler jeg derimot overhodet ikke. Da blir det magekramper og do-besøk hele kvelden. Man må vel bare teste ut litt forskjellige produkter og se hva som man selv synes fungerer best. Har også hørt at man skal slippe den isende følelsen med Sukrin+, men siden Tagatesse fungerer så bra for meg har jeg ikke testet det ut selv enda.

Anonym poster: f9df8e4e21a5f5939c97cc2e4380c5f7

Skrevet

Splenda er kunstig søtning, og ikke i nærheten av like sunt som sukrin. Sukrin er 100% naturlig.

Jeg bruker sukrin overalt hvor sukker brukes. Jeg bruker ofte stevia og sukrin i kombinasjon.

Om du er redd "ising", kjøp Sukrin+. Dette er blanding av sukrin og stevia, og du får ikke den kalde følelsen.

Anonym poster: 88ec1cbeefc62531b924d091b69cf66e

Hvorfor er ikke Splenda like sunt?

Skrevet

Hvorfor er ikke Splenda like sunt?

Det inneholder kjemisk dritt. Sukring er 100% naturlig.

En annen greie, om man er opptatt av det, er at splenda ikke er kalorifritt, mens det er sukrin (rettere sagt, kroppen tar ikke opp energien).

Skrevet

Det inneholder kjemisk dritt. Sukring er 100% naturlig.

En annen greie, om man er opptatt av det, er at splenda ikke er kalorifritt, mens det er sukrin (rettere sagt, kroppen tar ikke opp energien).

Noe som betyr at Splenda må gjennom et trangere nåløye av tester for å havne i butikkhyllene. Fordi noe er fremstilt på en lab betyr det ikke at det er usunt. Og at noe er naturlig betyr det ikke at det er sunt. Men det med kalorier kan jeg være med på.

Og så kjøper jeg til slutt vanlig sukker ;)

Skrevet

Hva med å venne seg til at ikke alt skal smake søtt?

Jeg bruker lite kunstig søtning, men jeg har litt steviadråper som jeg bruker dersom jeg pisker krem i gang i blant.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...