Gjest Lady-M Skrevet 27. februar 2004 #1 Skrevet 27. februar 2004 Når jeg lager kake i rundform hender det noen få ganger at kaken synker litt på midten, men jeg skjønner ikke hvorfor...? I går laget jeg en gulrotkake, den este veldig på midten og så datt den liksom sammen. Den ligner litt på et krater. Ikke så gøy når den er til kollegaene på jobben (har kake hver fredag). Jeg tror ikke jeg gjorde noe annerledes, kan det være ovnen?
Gjest gjest1 Skrevet 27. februar 2004 #2 Skrevet 27. februar 2004 Kaker lagd av eggedosis tålerr ikke tramping foran ovnen da faller de sammen på midten. For å hindre at en kake faller sammen etterden er kommet ut av ovnen hvelv den oppned med formen, på rist og la den avkjøle seg. Ellers sier et gammelt kjerringråd at kaker og brød blir finest hvis de er stekt mens det flør.
Gjest Lady-M Skrevet 27. februar 2004 #3 Skrevet 27. februar 2004 Dæven der har vi det. Jeg har en tendens til å smelle igjen døra til ovnen.. Takk for tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå