Sofia Skrevet 27. februar 2004 #21 Skrevet 27. februar 2004 Vel, nå kaller ikke jeg pannekaker middag da (annet enn usøtete pannekaker med kjøttfyll e.l.). Så de ytterst få gangene vi lager pannekaker så har jeg smør i. I rest my case.
Englepusen Skrevet 27. februar 2004 #22 Skrevet 27. februar 2004 Jeg lager alltid pannekakerøren uten fett i og smører stekepannen med olje en gang når jeg steker. Resultatet er fløyeslmyke pannekaker. Litt greit for da kan man rulle de sammen og spise med hendene uten å bli fettet på fingrene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå