Gå til innhold

Stive pannekaker


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hva gjør jeg galt når pannekakene blir stive? Ligger rett ut på stekespaden, henger ikke ned! Har i nok mel til passe tjukk røre, som suppe omtrent.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jo mer smør jo stiver pannekaker tror jeg.....

Gjest Anonymous
Skrevet

Skal man ikke ha smør i pannekakerøre?

Skrevet

Jo jøss! Men kanskje mindre enn du nå bruker? Forøvrig kan du legge pannekakene oppå hverandre når de er stekt. Da blir de nok myke igjen.....

Skrevet

Jeg har ganske mye smeltet smør i pannekakerøren min og mine blir ikke stive i allefall, har ellers mel, sukker, melk og egg. Ellers bør vel røren være ganske flytende og pannekakene tynne, de tykke er nok en del stivere enn de tynne. Prøv deg fram med litt forskjellige rører og konsistens og se hva du synes blir best. Det kan også være du har for sterk varme?

Skrevet
Hva gjør jeg galt når pannekakene blir stive? Ligger rett ut på stekespaden' date=' henger ikke ned! Har i nok mel til passe tjukk røre, som suppe omtrent.[/quote']

Det er ikke smør i røren som gjør det, det er egg. Hvor mange egg bruker du i forhold til mel?

Gjest Anonymous
Skrevet

Brukte 4 egg sist og kanskje 1/2-1 dl smør det ble røre til ca 12 pannekaker. Brukker ikke sukker, jeg, det har vi jo oppå!

Skrevet

Mine er også litt stive rett etter steking, men mykner fort. Legger de i en stabel opp på hverandre, og det gjør susen :ler:

Skrevet

jeg bruker enn oppskrift som er som dette : 4prosjoner

2dl mel

2,5dl melk

2egg

1ss magarin

1ts salt

de blir ikke stive om jeg legge dem en og en oh ikke etter at de har lagt natten ovr heller.......

Skrevet

Du trenger ikke mer en to egg til en liter melk.

Skrevet

Pannekakene blir bedre (sier jeg som ikke spiser dem, bare lager) jo flere egg man har i! Dessuten blir det mer fullverdig middag med mye egg.

Sterk varme og lite røre om gangen - hell i og snu panna lynraskt for å fordele røren er cluet.

Skrevet

Det jeg har lært for å få stive pannekaker er å ta i en liten slant med vann i røra. Det gjør jeg, og det funker brillefint.

Skrevet

Jeg bruker aldri smør i pannekakerøra, jeg.

Tar vanligvis tre egg og resten på slump. Pannekakene blir greie, de. Har aldri opplevd at de er "stive".

Skrevet

Oj, sorry, misforsto. Trodde du VILLE ha stive pannekaker jeg, det syns nemlig jeg er best! :-)

Men som Lille My sier, hvis du stabler dem oppå hverandre blir de myke igjen.

Skrevet

Smør i pannekakerøra :o :o WOW!!!! Det har jeg aldri hørt om før. Det bruker jeg i vaffelrøra men aldri i pannekakerøra. Jeg bruker en bitteliten klatt smør ved hver steking, og mine har aldri blitt stive..

Skrevet
Smør i pannekakerøra :o :o WOW!!!! Det har jeg aldri hørt om før.

Det er ikke akkurat en utrolig merkelig og upassende ingrediens. :roll:

Skrevet

Det er ikke akkurat en utrolig merkelig og upassende ingrediens. :roll:

Nei. Men unødvendig... Ja!

Skrevet

Ingredienser som gir bedre smak er ikke unødvendige. Det er da ikke mer unødvendig med smør i pannekakerøre enn vaffelrøre.

Skrevet

Slik jeg ser det så er pannekake middag, og da trenger man ikke å pøse på med fett. Vaffelkaker er mere kosemat og da kan man godt koste på seg litt "ekstra". Det er nå min mening..

Vel, nå kaller ikke jeg pannekaker middag da (annet enn usøtete pannekaker med kjøttfyll e.l.). Så de ytterst få gangene vi lager pannekaker så har jeg smør i.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...