Zakuro Skrevet 11. oktober 2012 #21 Del Skrevet 11. oktober 2012 Alltid ribbe med sprø svor til middag, og riskrem med bringebær saus til dessert. Elsk! Må emigrere ut i snøskavelen om fatter'n lager pinnekjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 11. oktober 2012 #22 Del Skrevet 11. oktober 2012 Frokost: Brødskiver og julebrød med diverse kjøttpålegg. Kaldt lammelår, hjemmelaga sylte, hjemmelaga kjøttrull. Ordentlig kakao. Middag: Pinnekjøtt, kålrabistappe, mandelpoteter og surkål. Dessert: Fruktsalat med litt sjokolade oppi. Eneste gangen i året vi har sjokolade i fruktsalaten. Kaffe og kaker under pakkeåpning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mafalda Skrevet 12. oktober 2012 #23 Del Skrevet 12. oktober 2012 (endret) Ribbe med pølser, medisterkaker, rødkål, surkål, rosenkål, tyttebær, sjysaus og poteter. Himmelsk, og mannen min er god på å få sprø svor Dessert er verdens største og beste fruktsalat, som ungene og jeg lager sammen mens han holder på med ribba. Gjerne med litt Møvenpick vaniljeis til. Gleder meg allerede...! Til lunsj på julaften har vi gjerne risgrøt med rød saft, men den store julefrokosten tar vi ikke før første juledag. Den kan til gjengjeld vare noen timer Endret 12. oktober 2012 av Mafalda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fr21_5ffdsa Skrevet 12. oktober 2012 #24 Del Skrevet 12. oktober 2012 Pinnekjøtt med tilbehør ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Viella Skrevet 12. oktober 2012 #25 Del Skrevet 12. oktober 2012 Har ikke noe spesielt på menyen til frokost og lunch. Jeg drar alltid hjem til foreldrene mine lille julaften, og hele julaften formiddag ligger jeg og daffer på sofaen mens jeg gomler på snop jeg har fått i julestrømpa. Nekter å gi opp den tradisjonen! Til middag har vi både ribbe og pinnekjøtt og alt som hører med. Karamellpudding til dessert. Nam. Typiske julefrokoster/lunsjer blir det noen av i løpet av romjula i stedet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
redchilli Skrevet 12. oktober 2012 #26 Del Skrevet 12. oktober 2012 Risengrynsgrøt på formiddagen, pinnekjøtt på kvelden:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Crizpo Skrevet 12. oktober 2012 #27 Del Skrevet 12. oktober 2012 Frokost: Brød med diverse julepålegg Lunsj: Julekake/vørtekake med smør og brunost/gulost Middag: Ribbe, sosisser, julepølse, medisterkaker, poteter, surkål, sjysaus, svisker og tyttebærsyltetøy Dessert: Fruktsalat med krem og vaniljesaus Gleder meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillah Skrevet 13. oktober 2012 #28 Del Skrevet 13. oktober 2012 Frokost/ lunsj: Pariserloff og julebrød med div. julepålegg og annet godt pålegg og sjokolade med krem Middag: Svinestek m/ sprø svor og svineribbe, med poteter, gulrot, saus, asparges,rosenkål, rødkål/ surkål osv Dessert: Riskrem med rødsaus, julekaker, julegodterier Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå