Piruette Skrevet 10. oktober 2012 #1 Del Skrevet 10. oktober 2012 Hei! Jeg har invitert på middag til fredag. Vi kommer til å være fire stk, og tenkte og prøve meg på et eller annet med laks. Virker veldig fristende med ovnsbaktlaks, eller laks i folie. Lurer på hvem av disse dere ville valgt, og om dere evnt har en god oppskrift på lur? Har kikket litt på nettet, og lurte også på om dette var OK oppskrifter? Ovnsbaktlaks http://www.salma.no/oppskrifter/i-ovnen/ovnsbakt-laks Laks i folie http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Laks-i-folie-med-groennsaker Takk for hjelp! Hilsen uerfaren og ny kokk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Yme Skrevet 10. oktober 2012 #2 Del Skrevet 10. oktober 2012 Jeg hadde gått for den ovnsbakte, siden det ofte blir diggest. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2012 #3 Del Skrevet 10. oktober 2012 Kjøp en hel laks og fyll den med urter og sitron, gni den i olje og putt den i ovnen. Da får du nydelig enkel mat som er flott å servere også. Anonym poster: 893ed5483b89c9b5c9d7956a290fb826 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2012 #4 Del Skrevet 10. oktober 2012 Den øverste metoden gir saftigst laks - særlig om du bruker salma. Jeg foretrekker å ha temperaturen litt lavere, 180 g, og la stykkene stå et par minutter mer. Anonym poster: ed93108a2f4b6cc26b90ccc2222f0222 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. oktober 2012 #5 Del Skrevet 10. oktober 2012 Jeg takler ikke ovnsbakt laks (og heller ikke lukten), så jeg ville gått for folie (av en eller annen grunn går det helt fint:)) Anonym poster: dbabcceaa9e4801ae35a3d59ead36594 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piruette Skrevet 10. oktober 2012 Forfatter #6 Del Skrevet 10. oktober 2012 Takk for svar! Da går jeg nok for ovnsbakt laks!:D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2012 #7 Del Skrevet 11. oktober 2012 Definitivt ovnsbakt laks. Folie synes jeg er best på litt mindre fete hvite fisker, og deretter la dem bade i smør. Anonym poster: c9827f8f73bbfd3c92d56d375cf50f22 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glynis Skrevet 11. oktober 2012 #8 Del Skrevet 11. oktober 2012 Jeg takler ikke ovnsbakt laks (og heller ikke lukten), så jeg ville gått for folie (av en eller annen grunn går det helt fint:)) Så utrolig hjelpsomt. Skal jeg opplyse TS om at jeg ikke takler brownies, og at hun må servere noe annet til dessert? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå