Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lurte på å lage hjemmelagede knekkebrød som julegaver i år.

Men hvordan kan disse oppbevares uten at de blir seige?

Vet at folk har foreslått metallbokser, men er det noen som har noen andre, billigere alternativer? :)

Funker f eks papirposer eller cellofan? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror jeg ville ha forsøkt å lage dem så nær opp mot tiden de skal gies som mulig, og pakket dem i papir. Cellofan ser kanskje litt penere ut, men jeg har mer troen på papir. Også syns jeg at papirinnpakning har mye mer sjarm :)

Skrevet

Enig i at papirinnpakning kan være vel så sjarmerende :)

Får kanskje ta en testrunde før jul og se hvordan de holder seg.

Noen andre som har erfaringer? :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...