Gå til innhold

Ditt favoritt pålegg!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det går mye i...

Leverpostei

Skinke/hamburgerrygg

Makrell i tomat

Gulost

Tunfisk blandet med litt rømme e.l.

Men det jeg kanskje er mest glad i er...

Leverpostei

Brunost og syltetøy sammen

Gulost og servelat eller salami sammen

Blåmuggost

Røkelaks

PS: Pleier å slenge på diverse grønt på påleggstyper hvor det passer seg.

Skrevet

Jeg er grise_kjedelig når det kommer til brødmat og pålegg.Kort fortalt; wasa havre knekkebrød med norvegia sammen med en diger kopp friele frokost kaffe. :jepp:

Skrevet

Kokt skinke av den litt mer eksklusive typen (den som ikke er så "glatt" som vanlig kokt skinke, men den vanlige er god den også)

Spekeskinke, serrano, parma o.l.

Fenalår

Salami og gulost sammen

Lun leverpostei med sprøstekt bacon på

Tunfisksalat (hjemmelaget)

Eggerøre og røkelaks eller gravlaks

Skrevet

Nugatti. Kunne godt spist det til alle måltider, hver dag, året rundt.

...men siden jeg er et voksent, fornuftig menneske, blir det dette i stedet:

Hvitost, kalkunpålegg eller skinke, lettmajones og et salatblad

Makrell i tomat

Italiensk salat

Bringebærsyltetøy

Reker og majones (helst på loff, mmmm)

Skrevet

Røkelaks og eggerøre

Spekeskinke

Grov og gjerne varm leverpostei med stekt sopp, sprø bacon og frisk agurk på toppen

Philadelphiaost med tynt lag aprikossyltetøy oppå

Nøkkelost, spesiellt på fersk loff

Skrevet

Grovt, ristet brød med smør og gaffelbiter eller ansjos. Bløtkokt egg ved siden av.

Peanøttsmør og bitter appelsinmarmelade.

Blåmuggost (av det skikkelig hissige slaget) med fikenmarmelade.

Kaviar, Port Salut og agurk.

Leverpostei og syltede rødbeter.

Roastbiff, majones, rødløk og sylteagurk.

Fiskepudding (hjemmelaget) i skiver med rødløk, majones og sylteagurk.

Elgpølse i tynne skiver, men tett-i-tett på brødskiven. Smør under, ingenting over.

Jeg liker å spise brødskiver med kniv og gaffel. :)

Skrevet

På ostebriks liker jeg aller best servelat.

På knekkebrød foretrekker jeg makrell i tomat, leverpostei eller salami.

På ferske loffskiver vil jeg helst ha Nugatti.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

- Kremost/sennep/pesto (type snøfrisk, philadelphia eller Tine), ruccola, skinke, brie, agurk og paprika.

- Avokado, salt og pepper, ost og paprika (eller skinke/spekeskinke med agurk)

- Avokado, salt og pepper, skinke/spekeskinke og agurk

- Blåmuggost, spekeskinke og agurk

- Brunost og syltetøy

- Makrell i tomat med agurk

- Leverostei (helst den nye ovsbakte kyllingposteien) med/uten majones, agurk og rødløk

- Hjemmelaget eggesalat med tomat

- Kremost, ruccola, røkelaks og agurk

- Diverse hjemmelagde bønneposteier med tomat

- Majones, varmtrøkt laks og agurk

- Majones, reker, sitron, dill, agurk og rødløk

Skrevet

- Kremost/sennep/pesto (type snøfrisk, philadelphia eller Tine), ruccola, skinke, brie, agurk og paprika.

- Avokado, salt og pepper, ost og paprika (eller skinke/spekeskinke med agurk)

- Avokado, salt og pepper, skinke/spekeskinke og agurk

- Blåmuggost, spekeskinke og agurk

- Brunost og syltetøy

- Makrell i tomat med agurk

- Leverostei (helst den nye ovsbakte kyllingposteien) med/uten majones, agurk og rødløk

- Hjemmelaget eggesalat med tomat

- Kremost, ruccola, røkelaks og agurk

- Diverse hjemmelagde bønneposteier med tomat

- Majones, varmtrøkt laks og agurk

- Majones, reker, sitron, dill, agurk og rødløk

Og når jeg er syk, er det ingenting som loff med smør/syltetøy og banan.

Skrevet

Røkt krydret kalkunfilet med majones og agurk.. Mmmmm :)

Og skinke med majones under og sennep på toppen.

  • 1 måned senere...
Skrevet (endret)

Kommer veldig an på underlaget!

Nystekt brød: brunost og jordbærsyltetøy eller smør, leverpostei, rødbeter og majones

Vanlig brød: Smør, spekeskinke og soltørkede tomater eller smør og rødvinspølse eller smør, makrell i tomat og majones.

Loff: Røkelaks med eggerøre eller smør, reker og sitronmajones eller smør, spekeskinke og hjemmelaget eggesalat.

Grove knekkebrød: tynt lag med smør og salatkylling.

Lyse knekkebrød: Nugatti, eller gomme, eller smør skinkeost og hvitost.

Halvgrove rundstykker: smør og dansk cheddarost eller tomatost med druer

Ristet brød: hapå

Endret av Miss_Sunshine*
Skrevet

Sennep og fårepølse

Reker, majones og sitron.

Ost, paprika, tomat

Eeller makrell i tomat

Skrevet

Noe som er overaskende godt er potetsalat og røkt skinkepålegg på:)

Skrevet

Brunost og syltetøy er en slager til søndagsfrokost hos meg!

Fiskepudding og reker

Graddost (med svensk a med prikker ;) ) og mandarin

Anonym poster: d236c8f08851422ae5a04537505ec914

Skrevet

Jeg har bare en absolutt favoritt og det er solbærsyltetøy. Blir aldri lei av det.

Ellers liker jeg det meste, med unntak av sjokade, nugatti, prim og nøkkelost.

:heks:

Skrevet

Mine favorittpålegg er:

- Kalkunskinke i alle varianter nesten, den eneste jeg ikke liker er kalkunkorv

- Spesial salami

- Røkt ørret eller laks

- Mammas kjøttrull

- Hjemmelaget syltetøy med sukrin

- Har alltid på grønnsaker, kan f.eks. være agurk, paprika, vårløk, salatblader

- Hvis jeg skal være skikkelig usunn kan jeg finne på å spise melkesjokoladenugatti og aprikos-kremost, hahaha, uff

Skrevet

Brunost (med smør) og roastbeef med majones er mine favoritter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...