AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2012 #1 Skrevet 4. oktober 2012 Jeg har veldig lyst til å kutte litt ned på karbohydrater, for å se om jeg får litt mer energi. Men å kutte ut brød, pasta, ris og poteter er jo totalt umulig... Har nå byttet ut brødskivene til frokost med havregrøt, men lurer på om det egentlig er noe bedre enn brød??? Anonym poster: ec4e9b922b04cd28d1d9e73d4432692b
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2012 #2 Skrevet 4. oktober 2012 Karbohydratmessig sett, nei Se på næringsinnholdet på pakken, så ser du hvor mye karbohydrater det er. Anonym poster: 5bd3c39bc4b0a90aa18fe1f0112fe877
Gjest sensasjon Skrevet 4. oktober 2012 #3 Skrevet 4. oktober 2012 Det er ikke umulig å kutte ris,brød,pasta og poteter. spis egg, eller andre grønnsaker! Det finnes så utrolig mange digge grønnsaker som folk overser i hverdagen fordi de er lenka til den forbanna poteten sin Du kan spise fiberrik knekkebrød som har bare 2,7 gram karbohydrader per skive.Litt kjipe og tørre kanskje, men med smørost,philadephia eller leverpostei på smaker de ganske godt syns jeg, pluss at de inneholder fiber som holder fordøyelsen i tipp topp stand og de holder deg mett veldig lenge. Eller bak ditt eget brød med mindre karbo. Pasta,ris og poteter kan du bytte ut med alle grønnsakene som finnes. Lag stapper (av f.eks brokkoli), pureer,woker eller ovnsbakte grønnsaker. Myke deilige tomater, asparges, brokkoli og sukkererter f.eks gjør seg godt i ovn og det tar så kort tid.
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2012 #4 Skrevet 4. oktober 2012 Du skal kutte ned på energiinntaket for å få mer energi? Logisk..trege karber kan du spise greit med. Anonym poster: 33b0430d96a86a715ff7f0c22ad0a6dd
OPIgirl Skrevet 4. oktober 2012 #5 Skrevet 4. oktober 2012 Hva i himmelens navn bunner denne redselen for karbohydrater i? 1
Gjest *Maja* Skrevet 5. oktober 2012 #6 Skrevet 5. oktober 2012 Du trenger ikke å kutte ut karbs. Det er bedre å redusere inntaket av de raske karbsene. Gode trege karbs som er i grove korn produkter og grønnsaker er jo supert. Brun pasta er bedre en lys etc. Men få gjerne inn mer proteiner i kosten, da vil du ikke føle like stort behov for store mengder karbs samt at du vil holde deg mett lengre.
Supraspinatus Skrevet 5. oktober 2012 #7 Skrevet 5. oktober 2012 Havregryn for brød, tja. Karbohydratmessig er det litt verre siden man da dropper pålegget. Skjær heller syltynne skiver og ta trippelt lag med pålegg. Hvis du kutter karbohydrater må du etterfylle med fett. Det er veldig, veldig lett å droppe potet og ris. Spis kjøttet med mye grønnsaker og en (ikke jevnet) saus. Grønnsaker med ost er også et alternativ.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå