Gå til innhold

Hjelp. Fårikålkjøtt som er fryst...


Alvina

Anbefalte innlegg

Det er fårekjøtt, tror jeg og ikke lam, men har bare halvtinet før jeg satte det på koking, Vet at det ikke er rette metoden, gjesten sover også, så kunne like gjerne bestilt en pizzA på hans regning nå.

Men når legger jeg i kålen? Har en 7 liters kjele, og har tenkt ha i løk og selvsagt kål, men har halve gryta er fylt med fårekjøtt nå, som ikke er tint. Skal jeg bare vekke han og be han lage resten av middagen?

Eller bare la kjøttet koke og ta det på en skive brød?

Fra spøk til revolver, hvordan skal jeg gå frem når kjøttet er frossent og jeg ikke er sikker på om det er får eller lam...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Løk? I fårikål?

Legg kjøtt og kål lagvis i kjelen(pepper,hvetemel og kanskje litt salt), hell over kaldt vann. vil tro at kjøttet mest sannsynlig er tint innen vannet koker. Er som oftest mer smak i kjøttet hos et eldre dyr, enn det er i kjøtt fra et som er yngre,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...