AnonymBruker Skrevet 20. september 2012 #1 Skrevet 20. september 2012 Er det noen som vet om noen? Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd
Gjest Sanne__ Skrevet 20. september 2012 #2 Skrevet 20. september 2012 Biola lr youghurt naturell, med litt banan , kanel og valnøtter. Kanel regulerer blodsukkeret, Valnøtter inneholder riktignok en god del fett, så vi må ikke ha for mange men noen få av dette ekstra sunne fettet som vi har så godt av.
AnonymBruker Skrevet 20. september 2012 #3 Skrevet 20. september 2012 Gresk eller tyrkisk yoghurt. Jeg spiser tyrkisk yoghurt med havregryn/frø/nøtteblanding til frokost. Tyrkisk el gresk yoghurt lønner seg å kjøpe i innvandrerbutikker. Tyrkisk yoghurt innhold pr 100 gram: 10 g fett 5,1 g karbohydrat 4,2 g protein Anonym poster: 00493cd3c9ab9e9b4a1c51517344bf99 1
AnonymBruker Skrevet 20. september 2012 #4 Skrevet 20. september 2012 hvordan smaker disse tyrkiske og greske youghutene egentli?! er begynt på lavkarbo, men er så glad i youghurt, så tenkte å spise det til kvelds med nøtter ol på takk for svar forrestn:D -ts Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd 1
Gjest Sanne__ Skrevet 20. september 2012 #5 Skrevet 20. september 2012 Gresk eller tyrkisk yoghurt. Jeg spiser tyrkisk yoghurt med havregryn/frø/nøtteblanding til frokost. Tyrkisk el gresk yoghurt lønner seg å kjøpe i innvandrerbutikker. Tyrkisk yoghurt innhold pr 100 gram: 10 g fett 5,1 g karbohydrat 4,2 g protein Anonym poster: 00493cd3c9ab9e9b4a1c51517344bf99 Me like. Er den holdbar lenge?
AnonymBruker Skrevet 20. september 2012 #6 Skrevet 20. september 2012 Me like. Er den holdbar lenge? Jeg er neimen ikke sikker på hvor lang holdbarhet den har. Jeg kjøper 1 kg-spann og spiser en liten skål hver morgen. Og har ingen problemer med å spise hele før den går ut på dato. Anonym poster: 00493cd3c9ab9e9b4a1c51517344bf99 1
Scherbatsky Skrevet 21. september 2012 #7 Skrevet 21. september 2012 hvordan smaker disse tyrkiske og greske youghutene egentli?! er begynt på lavkarbo, men er så glad i youghurt, så tenkte å spise det til kvelds med nøtter ol på takk for svar forrestn:D -ts Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd Den tyrkiske er ganske syrlig, mens den greske er med kremete og rund i smaken. Gresk er best, IMO, i hvertfall. 1
Gjest Clavel Skrevet 21. september 2012 #8 Skrevet 21. september 2012 Er det noen som vet om noen? Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd Jeg elsker Yoplait Dobbel 0 %! Den med vaniljesmak har 46 kalorier, 4 g protein og 7 g karbohydrater per 100 g
Freaky Fly Skrevet 21. september 2012 #9 Skrevet 21. september 2012 Har du prøvd å blande Mager Kesam med fun light saft? Det høres motbydelig ut, men smaker som yoghurt. Metter bedre Du kan jo søke opp næringsinnholdet og se hva du synes.
Zakuro Skrevet 21. september 2012 #10 Skrevet 21. september 2012 Selv sverger jeg til denne: http://www.matvaregu...bilder/9507.jpg Lite kalorier og smaker aldeles nydelig:) Og jeg liker normalt ikke vanilje en gang
AnonymBruker Skrevet 21. september 2012 #11 Skrevet 21. september 2012 Har du prøvd å blande Mager Kesam med fun light saft? Det høres motbydelig ut, men smaker som yoghurt. Metter bedre Du kan jo søke opp næringsinnholdet og se hva du synes. Det skal jeg jammen meg prøve! takk for tips!:D nett begynt på lavkarbo, så driver enda å prøver meg frem.. har bare holdt skikkelig på siden mandag, og merker godt forskjell på magen! mindre oppblåst:) Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd 1
Scherbatsky Skrevet 22. september 2012 #12 Skrevet 22. september 2012 Det skal jeg jammen meg prøve! takk for tips!:D nett begynt på lavkarbo, så driver enda å prøver meg frem.. har bare holdt skikkelig på siden mandag, og merker godt forskjell på magen! mindre oppblåst:) Anonym poster: 121b6f65017ffef1294ccb453e6a40cd Det er det første folk merker. Så kanskje litt hodepine, men det går over. Kroppen driver og blir kvitt diverse. Så vil du nok kjenne på den godfølelsen igjen. 1
Supraspinatus Skrevet 22. september 2012 #13 Skrevet 22. september 2012 Det er det første folk merker. Så kanskje litt hodepine, men det går over. Kroppen driver og blir kvitt diverse. Så vil du nok kjenne på den godfølelsen igjen. Man blir ikke "kvitt" noen ting. Tilpasningsperioden mange opplever når de starter med lavkarbo er kroppens naturlige forsvar når en tar bort noe som har vært primærenergi-kilden lenge: glukose. Kroppen vil da forsvare seg slik at du skal bli stimulert til å skaffe mer av dette. Siden dette i seg selv ikke er en farlig reaksjon (forutsatt at du er ikke har diabetes), så er det bare å holde ut. De fleste snakker om at denne perioden varer i en til to uker. Til TS: Yoghurt har sjeldent svært lite karbohydrater. Det pleier å ligge rundt 5g/100g. Noe som i seg selv er ganske lite dersom du ikke overdriver inntaket. Det som er viktig er å finne en yoghurt med mye fett. Som gresk. Ev kan man røre den ut med litt fløte om konsistensen er for fast. På den måten gir mindre mengde yoghurt mer energi per vekt og man kan spise færre karbohydrater. Unngå ALLTID smakstilsatt yoghurt. Smakstilsatte yoghurter er nesten uten unntak tilsatt sukker. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå