Sunshine Skrevet 20. september 2012 #1 Del Skrevet 20. september 2012 Jeg trenger en oppskrift på en skikkelig deilig eplekake. Alle hevder selvsagt at sin kake er best, men nesten alle jeg har smakt er tørre og kjedelige. Kaken må serveres kald og uten tilbehør så den må være god uten å måtte varmes eller ha is ved siden av. Noen som har en oppskrift som garanterer en skikkelig saftig og god kake? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/689644-saftig-og-god-eplekake/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bamsemumsa Skrevet 20. september 2012 #2 Del Skrevet 20. september 2012 Eneste tipset jeg kan komme med er å bruke kulturmelk istedet for juice/melk :-) Kulturmelk gjør kaken mye saftigere!;-) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/689644-saftig-og-god-eplekake/#findComment-11557870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Havbris Skrevet 21. september 2012 #3 Del Skrevet 21. september 2012 Denne er bankers: http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=2&id=111 Jeg pleier å legge til et par ts vaniljesukker i deigen. Jeg bruker så mye epler som det er mulig å dytte ned i deigen. Kaka blir saftig og himmelsk god Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/689644-saftig-og-god-eplekake/#findComment-11562000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunshine Skrevet 21. september 2012 Forfatter #4 Del Skrevet 21. september 2012 Takk for tips! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/689644-saftig-og-god-eplekake/#findComment-11562754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Missandei Skrevet 21. september 2012 #5 Del Skrevet 21. september 2012 Min erfaring er at eplekaker hvor man pisker eggene til eggedosis, blir typisk sånne tørre eplekaker jeg husker fra barndommen. Jeg har ofte brukt følgende oppskrift: 3 dl hvetemel 1,5 dl sukker 2,5 ts bakepulver 1,5 dl melk 50 g smeltet smør --- 3 epler i båter Perlesukker og kanel Bland det tørre, tillsett smør og melk. Hell røra i en smurt springform 20-22 cm), legg eplebåtene pent i sirkelmønster og dryss over rikelig med perlesukker og kanel. 200 grader i 30-35 min. Den har jeg funnet på nettet et eller annet sted, husker ikke hvor. Blir ihvertfall veldig saftig og god! Bruk gjerne mere epler, og kaken hever en del, så stapp de skikkelig godt nedi røren, ellers blir det veldig tykt lag med kake i forhold til eplene. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/689644-saftig-og-god-eplekake/#findComment-11562814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå