Saeria Skrevet 22. februar 2004 #1 Del Skrevet 22. februar 2004 Det er noe av det beste jeg vet, men jeg får ikke tak i det her i Bergen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 22. februar 2004 #2 Del Skrevet 22. februar 2004 Dette er den oppskriften jeg fant i Tine Meieriers oppskriftsbok. Jeg har ikke laget akkurat denne, men den høres fornuftig ut. (Jeg er vant til å bruke konjakk, ikke portvin. Men det er en smakssak. Foretrekker du konjakk så må du for all del ikke bruke samme mengde som portvin.) 5 plater gelatin 5 eggeplommer 5 ss sukker 6 dl kremfløte kokende vann 0.5 dl portvin 1 plate kokesjokolade, finrevet La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca 10 minutter. Visp eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Visp fløten til luftig krem. Klem vannet ut av gelatinen og rør inn ca 0.5 dl portvin og bland gelatinoppløsningen i eggedosisen. Bland i vispet kremfløte. Legg fromasjkrem og sjokolade lagvis i en glassbolle og la fromasjen stivne i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 22. februar 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 22. februar 2004 Tusen takk! :D Hva bruker man det kokende vannet til? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 22. februar 2004 #4 Del Skrevet 22. februar 2004 Har aldri laget slik pudding før, men kan tenke meg at du løser opp gelatinen i det kokende vannet etter at den har ligget i bløt i kaldt vann, og før den blandes i eggedosis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 22. februar 2004 Forfatter #5 Del Skrevet 22. februar 2004 Åh! :o Har aldri vært bort i gelatin før. :oops: Er ikke noe spesielt flink på kjøkkenet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Usikker Skrevet 22. februar 2004 #6 Del Skrevet 22. februar 2004 Er ikke noe spesielt flink på kjøkkenet. Neivel - men du kan jo bli Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå