Gjest Fighter Skrevet 22. februar 2004 #1 Del Skrevet 22. februar 2004 Kan jeg bruke taco-skjell i gryterett? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Étoile Skrevet 22. februar 2004 #2 Del Skrevet 22. februar 2004 Blir ikke det litt soggy? Jeg ville heller spist gryterett i tacoskjell i såfall... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 22. februar 2004 #3 Del Skrevet 22. februar 2004 Tror nok også de vil bli myke, ihvertfall hvis de ligger i gryten en stund. Men hvis du har de i rett før servering, skulle det vel gå bra. En får jo pizza med tacochips på, og den blir jo servert rett fra ovnen. Funker, det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 22. februar 2004 #4 Del Skrevet 22. februar 2004 Knekk skjellene i to deler og legg dem i ovnen noen minutter, så kan du jo servere dem ved siden av gryteretten. 1 minutt i gryteretten og de er gjennomvåte og myke. Tror ikke at det blir så veldig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fighter Skrevet 22. februar 2004 #5 Del Skrevet 22. februar 2004 Droppa det og har nettopp spist et godt måltid hjemmelaget gryterett :-) Takk for svar. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 23. februar 2004 #6 Del Skrevet 23. februar 2004 spis tacoskjell ved siden av. Vi bruker den meksikanske gryten fra toro med skjell ved siden av og det er godt det!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå