AnonymBruker Skrevet 10. september 2012 #1 Skrevet 10. september 2012 Jeg har kjøpt inn to potter med friske urter. Men av erfaring vet jeg at disse dør lenge før jeg får brukt dem opp... Hvordan kan jeg få tørket disse på en slik måte at jeg kan ha de på glass og bruke dem senere?? Går det i det hele tatt an hjemme på kjøkkenet?? Anonym poster: 47566dc4476c8ee795b035c3ea97852a
Gjest gjest17 Skrevet 10. september 2012 #2 Skrevet 10. september 2012 Hva med å fryse det som blir over? Ha det i youghurtbokser eller lignende :-)
Evitas Skrevet 10. september 2012 #3 Skrevet 10. september 2012 Du kan klippe de i små biter, legge de i en langpanne med bakepapir, tørke de på varmluft i stekeovnen på 70 grader med døren på gløtt med en tresleiv. Lykke til
absinthia Skrevet 10. september 2012 #4 Skrevet 10. september 2012 (endret) Du kan klippe de i små biter, legge de i en langpanne med bakepapir, tørke de på varmluft i stekeovnen på 70 grader med døren på gløtt med en tresleiv. Lykke til Urter skal ikke tørket på over 50 grader, da kvaliteten blir vesentlig forringet. Om man skal bruke ovn kan man sette på 50 grader og gjerne ha døra på gløtt. Ideelt sett burde tørkingen foregå på35-40 grader. Burde gå fint å fryse dem. Endret 10. september 2012 av absinthia 2
AnonymBruker Skrevet 10. september 2012 #5 Skrevet 10. september 2012 TS Tuusen takk. Tenkte å bruke tørkede utder i en blanding senere, så må tørke de. Da skal jeg forsøke 50 grader i stekeovnen:) Anonym poster: 47566dc4476c8ee795b035c3ea97852a
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå